Berita Teknologi

Tonton Google I/O 2023 di sini: Pixel Fold, Pixel 7a, banyak lagi

TL;DR

  • Anda boleh menonton ucaptama Google I/O 2023 dalam strim video di atas.
  • Google akan melancarkan perkakasan baharu, termasuk Pixel Fold, Pixel 7a dan Pixel Tablet.
  • Mungkin terdapat kejutan rahsia lain, mungkin termasuk usikan siri Pixel 8.

Hari ini adalah hari besar! Di Mountain View, CA, Google hari ini akan melancarkan pelbagai perkakasan baharu semasa acara pembangun tahunannya yang dikenali sebagai I/O (yang bermaksud “input/output”).

Seperti biasa, syarikat akan menyiarkan acara ini secara langsung untuk tatapan semua. Anda boleh menonton Google I/O 2023 menggunakan pemain YouTube di atas. Strim ini akan memberi tumpuan kebanyakannya pada acara ucaptama, yang merupakan bahagian pertama (dan paling penting) I/O.

Semasa ucaptama ini, kita akan melihat sekurang-kurangnya tiga perkakasan baharu. Yang paling hebat sudah pasti akan menjadi Google Pixel Fold, telefon boleh lipat pertama syarikat. Ini dijangka boleh dilipat gaya buku, serupa dengan Galaxy Z Fold 4. Ia akan menjadi peranti premium yang menampilkan banyak ciri perkakasan/perisian yang sama seperti Pixel tahap Pro.

Kami juga mengharapkan untuk melihat Google Pixel 7a. Ini akan menjadi telefon yang mengutamakan bajet. Ia sepatutnya datang dengan dua ciri ketara yang tidak pernah kami lihat dalam peranti siri A sebelum ini: pengecasan tanpa wayar dan kadar penyegaran paparan 90Hz. Malangnya, kedua-dua ciri baharu ini berkemungkinan akan menjadikan Pixel 7a sebagai telefon siri A yang paling mahal.

Akhirnya, kami juga sangat pasti kami akan melihat pelancaran penuh Tablet Google Pixel. Google telah bercakap tentang produk ini sejak I/O tahun lepas (watch Google I/O 2022 untuk mengejar). Aspek tablet yang paling ketara ialah dok pendampingnya. Apabila disambungkan secara magnetik ke dok ini, Tablet Pixel akan berubah menjadi paparan pintar, dengan banyak ciri yang sama seperti Nest Hub Max Google.

Kami hampir pasti ketiga-tiga produk ini akan dilancarkan sepenuhnya di I/O. Itu tidak bermakna mereka satu-satunya produk yang akan kita lihat, walaupun! Google boleh mengusik siri Pixel 8, sebagai contoh. Itulah yang dilakukannya dengan siri Pixel 7 pada I/O 2022. Ia juga boleh mengusik Jam Tangan Pixel 2yang mana kami mempunyai beberapa khabar angin berharga setakat ini.

Sumber Diterjemahkan oleh Google Translate: Tonton Google I/O 2023 di sini: Pixel Fold, Pixel 7a, banyak lagi
oleh [author_name]

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker