Berita Teknologi

Tingkatkan storan anda dengan diskaun 59% untuk kad microSD 512GB Samsung ini

Samsung 512GB Pro Plus 160MB/s MicroSDSamsung 512GB Pro Plus 160MB/s MicroSD

Samsung 512GB Pro Plus 160MB/s MicroSD

Tangkap lebih banyak video 4K

MicroSD Samsung PRO Plus 512GB ialah pilihan yang bagus untuk sesiapa sahaja yang memerlukan kad memori berkelajuan tinggi dengan kapasiti storan yang besar. Ia sesuai untuk menyimpan foto, video dan fail lain, dan ia serasi dengan pelbagai peranti.

Pada asalnya dijual pada harga $110, ini mewakili peluang besar untuk meningkatkan kapasiti storan peranti anda secara besar-besaran pada sebahagian kecil daripada harga biasa. Walaupun slot microSD semakin kurang bergaya dalam telefon pintar perdana baharu dalam beberapa tahun kebelakangan ini, pemilik peranti seperti Galaxy A54 5G dan Moto G Stylus (2023) boleh memanfaatkan sepenuhnya. Keserasian kad PRO Plus tidak terhad kepada telefon pintar, sudah tentu, dan dengan kelajuan baca/tulis masing-masing sehingga 160 dan 120MB/s, microSD sesuai untuk menangkap dan menyimpan video 4K.

Pengguna Drone dan GoPro mengambil perhatian, dan pastinya ia cukup kukuh untuk melayani mereka dengan baik — air, suhu, X-ray, magnet, jatuh dan perlindungan haus semuanya disertakan. Apatah lagi pembelian anda disokong oleh waranti terhad selama 10 tahun. Dengan penarafan 4.8 bintang yang mengagumkan daripada lebih 10,000 ulasan Amazon, kepuasan hampir pasti terjamin.

Tawaran Amazon boleh tamat pada bila-bila masa. Jadi jika tawaran microSD Samsung 512GB ini adalah secawan teh anda, jangan lepaskan peluang anda.

Sumber Diterjemahkan oleh Google Translate: Tingkatkan storan anda dengan diskaun 59% untuk kad microSD 512GB Samsung ini
oleh [author_name]

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker