Berita Teknologi

Tingkatkan permainan mudah alih anda dengan tawaran Razer Kishi V2 terbesar

Oliver Cragg / Android Authority

Razer Kishi V2 Pengawal Permainan Mudah Alih untuk iPhoneRazer Kishi V2 Pengawal Permainan Mudah Alih untuk iPhone
AA Disyorkan

Razer Kishi V2 Pengawal Permainan Mudah Alih untuk iPhone

Tukar telefon anda menjadi peranti permainan seperti Suis.

Razer Kishi V2 dibina berdasarkan kejayaan model sebelumnya, dengan input kependaman rendah dan keserasian dengan pelbagai jenis telefon dan sarung.

Sejak dilancarkan tahun lepas, hampir tidak terdapat sebarang diskaun yang ketara pada Pengawal permainan mudah alih Razer Kishi V2. Ini adalah tanda peranti dalam permintaan, tetapi ia boleh mengecewakan jika anda tidak mahu membayar harga runcit penuh, itulah sebabnya penurunan harga 11% yang jarang berlaku pada Razer Kishi V2 untuk iPhone menarik perhatian kami. Jika anda mendapat tawaran tepat pada masanya, anda boleh menaik taraf permainan iPhone anda hanya $89.09 (potongan $11).

Ia adalah diskaun yang sederhana, tetapi ia masih merupakan harga terbaik yang anda boleh dapatkan Kishi V2 terus dari Amazon setakat ini. Ada juga sedikit kelegaan untuk Pemain Androiddengan versi Android pengawal dikurangkan sedikit kepada $93.56 (potongan $6).

A pengawal permainan untuk telefon anda ialah cara terbaik untuk meningkatkan permainan anda semasa dalam perjalanan. Telefon pintar mempunyai kuasa dan paparan untuk menjalankan tajuk yang sangat baik pada hari ini, tetapi sifat kawalan pada skrin yang licik selalunya menjadi titik tolak. Kishi V2 ialah salah satu telefon bimbit mudah alih teratas untuk menyelesaikan isu ini, dengan butang suis mikro, pencetus analog dan makro boleh atur cara yang membolehkan anda berinteraksi dengan lebih baik dengan ratusan permainan yang serasi (yang ia pilih untuk anda di Play Store atau App Store.) Sambungan USB-C kependaman rendah adalah sesuai jika anda suka bermain secara kompetitif dengan rakan sebaya anda.

Ada masa ulang-alik yang membosankan untuk diisi? Seperti semua tawaran Amazon, perjanjian Razer Kishi V2 ini boleh berakhir dengan segera. Semak sendiri melalui widget di atas.

Sumber Diterjemahkan oleh Google Translate: Tingkatkan permainan mudah alih anda dengan tawaran Razer Kishi V2 terbesar
oleh [author_name]

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker