Berita Teknologi

Telefon Pixel menjadi lebih jazz dengan nada dering seperti Kenny G

Ryan Haines / Android Authority

TL;DR

  • Google telah mengemas kini apl Sounds selepas melancarkan Pixel 7a.
  • Kemas kini membawa nada dering baharu ke apl Bunyi.
  • Nada dering memainkan jazz lancar dalam gaya Kenny G.

Terdapat banyak cara untuk menyesuaikan telefon Pixel anda supaya ia sepadan dengan personaliti anda. Salah satu pilihan itu ialah anda nada dering. Jika anda peminat jazz lancar, maka Google mungkin baru sahaja memberikan anda nada dering yang sempurna.

Seperti yang dikesan oleh 9to5Google, syarikat berasaskan Mountain View baru sahaja mengemas kini apl Soundsnya kepada versi 3.1. Jika anda memiliki telefon Pixel, anda boleh mengemas kini apl di Gedung Play. Kemas kini itu bertepatan dengan pelancaran Pixel 7a.

Seperti yang dinyatakan oleh outlet, ini bukan perkara luar biasa kerana Google cenderung mengeluarkan kumpulan nada dering baharu setiap kali Pixel baharu keluar. Walau bagaimanapun, dalam kes Pixel 7a, Google memutuskan untuk hanya mengeluarkan satu nada dering baharu. Nada dering baharu itu diberi nama “Kenny Gingtone.”

Nama nada dering adalah hadiah mati untuk apa yang diharapkan di sini. Apabila anda mendengarnya, anda akan mendengar nada dulcet saksofon yang memainkan jazz licin dalam nada legenda Kenny G. Untuk mengakses apl Bunyi, hanya pergi ke Tetapan > Bunyi & getaran > Nada dering telefon. Dari sana, anda akan dapat melihat nada dering di bawah Pixel Sounds jika ia telah dikemas kini.

Nada dering bukan satu-satunya perkara baharu yang datang ke Pixel 7a. Terdahulu, didapati bahawa Pixel 7a diberikan ciri getaran khas yang tidak ditemui pada mana-mana telefon Pixel lain. Pada asalnya muncul dalam Android 13 QPR2 Beta 1, ciri ini dipanggil Getaran isyarat suai dan ia secara automatik mengurangkan keamatan getaran pemberitahuan dan penggera.

Sumber Diterjemahkan oleh Google Translate: Telefon Pixel menjadi lebih jazz dengan nada dering seperti Kenny G
oleh [author_name]

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker