Berita Teknologi

Tablet Android terbaik 2023?

TL;DR

  • Paparan Samsung Galaxy Tab S9 Ultra telah bocor dalam talian.
  • Imej menunjukkan tablet yang kelihatan serupa dengan model tahun lepas.

Samsung masih jauh di puncak Tablet Android pembuat mengikut bahagian pasaran, dengan Galaxy Tab S8 Ultra menjadi senarai paling mengagumkan dalam portfolionya sekarang. Kami telah melihat beberapa kebocoran mengenai Siri Galaxy Tab S9dan seorang pemberi maklumat yang dipercayai kini telah mengeluarkan rendering.

Pembocor veteran Steve ‘OnLeaks‘ Hemmerstoffer dan MySmartPrice telah menyiarkan paparan Galaxy Tab S9 Ultra yang jelas. Dan ia kelihatan seperti evolusi berbanding model tahun lepas dan bukannya revolusi.

Jangkakan reka bentuk unibody logam, lengkap dengan jalur hitam di bahagian belakang untuk menyimpan magnet anda S Pen. Dengan berkata demikian, kami mempunyai potongan kamera belakang individu yang menonjol dan bukannya perumah menjadi sebahagian daripada jalur hitam seperti yang kami lihat pada Tab S8 Ultra.

Malangnya, takuk paparan model lama juga kembali ke sini. Kita boleh melihat dua penderia kamera pada takuk ini, mungkin merupakan gandingan standard dan ultralebar.

Berapa banyak yang anda akan belanjakan pada tablet Android?

42 undi

Bagi I/O, kita boleh melihat port USB-C dan dua jeriji pembesar suara di bahagian bawah (apabila dipegang dalam orientasi potret), dua jeriji pembesar suara di bahagian atas, butang kuasa dan pengayun kelantangan di tepi kanan, dan pogo penyambung pin di tepi kiri. Jika tidak, tablet dikatakan akan berukuran 326.4 x 208.6 x 5.5mm, menjadikannya sama dengan Tab S8 Ultra.

Khabar angin menunjukkan Snapdragon 8 Gen 2 untuk Galaxy SoC, bateri 10,880mAh dan skrin OLED 2,960 x 1,848 14.6 inci. Jadi mereka yang mahukan tablet Android tanpa kompromi harus memerhatikan senarai ini.

Sumber Diterjemahkan oleh Google Translate: Tablet Android terbaik 2023?
oleh [author_name]

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker