Berita Teknologi

Prapesan Amazon Echo Buds baharu dan nikmati penjimatan 20%.

Amazon Echo Buds (2023)Amazon Echo Buds (2023)

Amazon Echo Buds (2023)

Kini menampilkan sambungan Bluetooth berbilang titik.

Generasi ketiga Echo Buds tanpa wayar sebenar hadir pada titik harga yang lebih berpatutan berbanding pendahulunya sambil menawarkan bunyi yang padu, hayat bateri yang baik dan Alexa semasa dalam perjalanan.

Generasi baharu peranti Amazon Echo akan muncul di pasaran tidak lama lagi, termasuk Echo Buds 2023. Anda boleh prapesan fon telinga wayarles sebenar sekarang, dengan insentif tambahan yang anda akan bayar pada kadar pengenalan hanya $39.99 — 20% daripada harga runcit.

Generasi ketiga Echo Buds akan dikeluarkan pada 7 Jun, jadi anda tidak perlu menunggu lama — dan tidak banyak yang perlu dibayar sama ada apabila anda membandingkan harga Echo Buds 2023 dengan pendahulunya. The Echo Buds (Generasi Kedua) agak mahal pada $120 atau $140, bergantung pada sama ada anda mahukan bekas pengecasan wayarles atau tidak. Pada harga runcit $50 Echo Buds terkini, Amazon jelas menyasarkan pasaran fon telinga bajet, dan potongan $10 lagi dalam perjanjian ini pasti menjadikan fon telinga itu patut dilihat.

Sambung dengan dua peranti serentak menggunakan berpasangan Bluetooth berbilang titik.

Kami belum mempunyai peluang untuk menguji Echo Buds baharu tetapi ia kelihatan berbaloi untuk wang pada harga ini. Menampilkan reka bentuk separa dalam telinga, setiap fon telinga wayarles menggabungkan pemacu dinamik 12mm, yang Amazon menegaskan menyampaikan audio berkualiti tinggi dengan bes yang seimbang. Setiap putik juga dilengkapi dengan dua mikrofon dan “pecutan pengesanan suara” untuk membezakan antara pembesar suara semasa panggilan dan suara sekeliling.

Satu lagi peningkatan pada Echo Buds 2023 ialah keupayaan untuk menyambung dengan dua peranti secara serentak menggunakan gandingan Bluetooth berbilang titik. Anda juga mendapat sehingga lima jam main balik muzik dengan sekali cas, yang boleh dilanjutkan kepada 20 jam dengan menggunakan sarung yang dicas penuh dan rintangan peluh. Dan mereka tidak akan menjadi produk Echo tanpa terbina dalam Alexa.

Ikuti pautan di atas untuk mengetahui lebih lanjut dan menjadi antara yang pertama memiliki ‘tunas terbaharu Amazon.

Sumber Diterjemahkan oleh Google Translate: Prapesan Amazon Echo Buds baharu dan nikmati penjimatan 20%.
oleh [author_name]

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker