Berita Teknologi

Pixel Watch 2 boleh dilancarkan bersama-sama dengan siri Pixel 8

Rita El Khoury / Android Authority

TL;DR

  • Pengganti kepada Pixel Watch boleh dilancarkan lebih awal daripada yang dijangkakan.
  • Pixel Watch seterusnya dijangka akan dilancarkan lewat tahun ini dengan siri Pixel 8.
  • Tidak diketahui sama ada Google akan mengekalkan nama Pixel Watch untuk jam tangan seterusnya.

Sukar untuk mempercayai bahawa ia baru tujuh bulan sejak dikeluarkan Jam Tangan Pixel. Selama berbulan-bulan itu, alat itu telah berjaya menua dengan agak baik. Tetapi apabila kita telah membiasakan diri dengan alat itu, nampaknya alat lain akan datang tidak lama lagi.

Orang ramai di 9to5Google berjaya mendapatkan beberapa maklumat baharu tentang pengganti Pixel Watch. Menurut sumber outlet itu, Pixel Watch 2 mungkin dilancarkan lewat tahun ini bersama Pixel 8 dan Pixel 8 Pro. Pemulihan yang mungkin lebih cepat daripada jangkaan kebanyakan orang.

Tidak diketahui sama ada Pixel Watch 2 akan menjadi nama sebenar atau sama ada Google akan memilih nama lain. Di luar pendedahan ini, butiran masih agak terhad.

Google mempunyai tabiat melancarkan telefon Pixelnya sekitar Oktober. Jadi jika maklumat ini benar dan tiada kelewatan, ada kemungkinan besar ia boleh dilancarkan pada bulan Oktober. Keluaran Oktober juga akan menandakan setahun penuh sejak Pixel Watch membuat penampilan sulungnya.

Ia tidak mengejutkan jika Google menggunakan estetik reka bentuk yang serupa untuk jam tangan pintarnya yang seterusnya. Terutamanya kerana paparan berkubah merupakan aspek peranti yang terkenal secara meluas. Kami juga mengharapkan Google meneruskan kit alat Fitbit dan penyepaduan apl pendampingnya.

Dalam kami Google Pixel Watch 2 hab kemas kini, kami menyatakan kami ingin melihat hayat bateri yang lebih baik. Model semasa hampir tidak boleh bertahan sehari. Dan alangkah baiknya jika Google dapat menghasilkan ciri yang canggih. Akhir sekali, alangkah baiknya jika Google boleh membuat bezel lebih kecil.

Sumber Diterjemahkan oleh Google Translate: Pixel Watch 2 boleh dilancarkan bersama-sama dengan siri Pixel 8
oleh [author_name]

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker