Berita Teknologi

Pembetulan akan datang untuk TV YouTube selepas membekukan isu semasa playoff NBA

TL;DR

  • YouTube TV mengalami masalah pembekuan dan penimbalan minggu ini.
  • Isu itu dilaporkan semasa kedua-dua Persidangan Akhir NBA Timur dan Barat.
  • YouTube TV telah mengakui isu tersebut dan mengesahkan ia berfungsi untuk membetulkan.

Awal minggu ini, NBA memulakan Persidangan Akhir Timur dan Barat. Tetapi jika anda seorang TV YouTube pelanggan, anda mungkin terlepas daripada beberapa keseronokan kerana isu pembekuan. Walau bagaimanapun, nampaknya pembaikan sedang dalam proses.

Pada hari Rabu, semasa perlawanan pertama siri Boston Celtics vs Miami Heat, ramai pelanggan TV YouTube melaporkan masalah dengan perkhidmatan penstriman. Khususnya, penonton terperangkap dalam gelung penimbal, berulang kali ditunjukkan iklan untuk pembuatan semula Little Mermaid aksi langsung Disney. Masalahnya bermula pada masa yang sangat malang bagi peminat NBA, semasa suku akhir permainan.

Keesokan harinya, isu itu muncul lagi semasa permainan kedua siri Denver Nuggets vs Los Angeles Lakers. Walau bagaimanapun, nampaknya isu itu tidak begitu meluas kali ini. Apapun, ia masih menjadi situasi yang membimbangkan bagi mereka yang ingin merakam setiap detik aksi tersebut.

Selepas dua hari berturut-turut gangguan, nampaknya YouTube TV telah mengambil perhatian. Pada halaman Twitter syarikat itu, ia memohon maaf atas gangguan yang mendakwa “kami bersedia untuk bangkit semula untuk Permainan 2.”

Ini bukan “kecewa” Permainan 1 yang kami harapkan.

Kami memohon maaf atas gangguan semasa perlawanan NBA Playoff malam tadi dan kami bersedia untuk bangkit semula untuk Permainan 2.

Selain itu, jurutera YouTube TV yang disahkan mengambilnya Reddit untuk mendedahkan bahawa pembaikan akan datang. Jurutera menerangkan masalah itu sebagai “Isu penimbalan/pembekuan iklan.”

Tiada garis masa untuk pembetulan telah disediakan. Android Authority telah menghubungi Google dan akan mengemas kini artikel ini dengan sewajarnya. Mudah-mudahan, pembaikan akan tiba sebelum sebarang lagi permainan terganggu.

Sumber Diterjemahkan oleh Google Translate: Pembetulan akan datang untuk TV YouTube selepas membekukan isu semasa playoff NBA
oleh [author_name]

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker