Berita Teknologi

Motorola Razr Plus 2023 boleh menjadi nama AS bagi Razr 40 Ultra

TL;DR

  • Motorola Razr 40 Ultra boleh dijenamakan semula di AS sebagai Motorola Razr Plus (2023).
  • Nampaknya juga paparan penutup boleh menyokong aplikasi Android penuh.
  • Telefon lipat baharu akan dilancarkan pada 1 Jun.

Khabar angin semakin memuncak untuk gaya flip seterusnya telefon boleh lipat daripada Motorola. Sehingga kini, kami telah merujuk kepada dua telefon yang dijangkakan sebagai Razr 40 dan Razr 40 Ultra. Walau bagaimanapun, nampaknya nama-nama tersebut tidak akan dilancarkan di pasaran Amerika Utara.

Terima kasih kepada pembocor yang boleh dipercayai Evan Blass, kami mengesyaki kedua-dua telefon itu akan mendarat di Amerika Syarikat sebagai Motorola Razr (2023) dan Motorola Razr Plus (2023). Ini sangat masuk akal apabila anda menganggap bahawa ini adalah apa yang dilakukan oleh Motorola dengan telefon Edgenya. Edge 40 Pro baru-baru ini mendarat di AS sebagai Edge Plus (2023)jadi semuanya beratur.

Di tempat lain, Blass mempamerkan imej promosi yang baru bocor untuk telefon tersebut. Gambar dan video yang kelihatan sangat rasmi menunjukkan telefon dari semua sudut. Video juga menunjukkan apl Android penuh dilancarkan pada paparan penutup telefon yang sangat besar. Semak di bawah (h/t 9to5Google untuk muat turun video).

Apl paparan penutup Motorola Razr Plus (2023).

Video ini menunjukkan pelancaran apl Android pada paparan muka depan, termasuk permainan, pemain muzik dan juga papan kekunci QWERTY penuh untuk membalas mesej.

Secara teorinya, ini membolehkan pengguna mengendalikan kebanyakan fungsi telefon pintar tanpa perlu membuka lipatan telefon. Ini akan menjimatkan haus dan lusuh apabila melibatkan engsel dan paparan dalaman sambil juga menjadikan fungsi pantas lebih pantas dan lebih mudah.

Malangnya, sukar untuk mengetahui telefon mana yang menunjukkan ciri ini. Adakah ia Razr (2023) atau Motorola Razr Plus (2023)? Juga, adakah Amerika Syarikat mendapat kedua-dua model atau hanya varian Plus? Kami mempunyai banyak soalan. Kesemuanya harus dijawab pada 1 Jun, iaitu tarikh pelancaran yang disahkan untuk peranti ini.

Sumber Diterjemahkan oleh Google Translate: Motorola Razr Plus 2023 boleh menjadi nama AS bagi Razr 40 Ultra
oleh [author_name]

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker