Berita Teknologi

Motorola mengesahkan tarikh pelancaran Razr 40 dan 40 Ultra

TL;DR

  • Motorola meramalkan tarikh pelancaran untuk siri Razr 40 yang dinanti-nantikan.
  • Tarikh pelancaran ialah pada 1 Jun 2023.
  • Kedua-dua telefon itu dijangka datang ke AS.

Sejak dua bulan lalu, terdapat banyak khabar angin dan kebocoran mengenainya Razr 40 siri timbul di sana sini. Tetapi Motorola akhirnya memberi kami sesuatu yang rasmi hari ini.

Pada halaman Twitter syarikat itu, Motorola mendedahkan tarikh pelancaran telefon boleh lipat yang akan datang dalam coretan video pendek. Video ini menampilkan dua telefon boleh lipat kulit kerang yang diselubungi bayang-bayang. Pukulan itu kemudian diikuti dengan slogan “FLIP THE SCRIPT” dengan tarikh di bawahnya ialah 1 Jun 2023.

Ini mengesahkan kebocoran yang kami dengar sebelum ini tentang tarikh pelancaran 1 Jun. Kebocoran lain mencadangkan bahawa model premium Razr 4 Ultra akan menampilkan skrin AMOLED 120Hz dengan resolusi 2640 x 1080. Kami juga mendengar ia akan datang dengan cip Snapdragon 8 Plus Gen 1 dan menawarkan 12GB RAM dan sehingga 512GB storan. Selain itu, telefon ini boleh didapati dalam “Barberry,” “Hitam” dan “Biru.”

Bagi Razr 40 yang lebih berpatutan, tiada banyak maklumat untuk diteruskan. Kebocoran dan khabar angin sebelum ini telah menunjukkan peranti dengan paparan penutup yang jauh lebih kecil berbanding Ultra. Walau bagaimanapun, paparan yang bocor menunjukkan bahawa paparan penutup mungkin masih boleh menggunakan pelbagai widget. Kebocoran itu juga mendedahkan bahawa Razr 40 boleh diliputi dalam kulit vegan dan datang dalam tiga warna: hijau zaitun, ungu dan krim.

Malangnya, Motorola tidak memasukkan harga dalam tweetnya. Walau bagaimanapun, kebocoran telah mencadangkan bahawa Ultra boleh dijual pada harga €1,202.93 di Eropah. Galaxy Z Flip 4 dijual pada harga €1,099, yang bermaksud Ultra akan lebih mahal €100. Kedua-dua telefon dijangka mendapat keluaran AS.

Sumber Diterjemahkan oleh Google Translate: Motorola mengesahkan tarikh pelancaran Razr 40 dan 40 Ultra
oleh [author_name]

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker