Berita Teknologi

Model Pixel Fold teratas habis dijual di AS

Kris Carlon / Android Authority

TL;DR

  • 512GB Pixel Fold tidak lagi tersedia untuk prapesan di etalase Google.
  • Google menyatakan bahawa varian ini kehabisan stok buat masa ini, mencadangkan permintaan yang lebih tinggi daripada jangkaan.

The Lipatan Piksel telah diumumkan awal bulan ini di Google I/O, dan yang pertama bagi syarikat itu telefon boleh lipat kelihatan seperti saingan yang menarik kepada Galaxy Z Lipat siri. Kini, nampaknya varian peringkat teratas mungkin sukar didapati di AS.

The Halaman prapesan Pixel Fold di Gedung Google AS menyenaraikan varian $1,919 512GB sebagai kehabisan stok (h/t: Tajuk Android), hanya membenarkan anda memilih model asas $1,799 256GB. Walau bagaimanapun, Google memberi anda pilihan untuk menyertai senarai tunggu untuk varian 512GB.

Perlu diingat juga bahawa 512GB Pixel Fold nampaknya tersedia pada laman web Amazon, walaupun peruncit menyenaraikan tarikh pra-pesanan pada 20 Jun lebih lewat. Jadi anda mungkin lebih baik menyertai senarai tunggu Google.

Adakah anda bercadang untuk membeli Pixel Fold?

43 undi

Kami tidak pasti berapa banyak model 512GB yang Google tawarkan di tapak webnya berbanding pilihan 256GB. Kami menjangkakan bahawa varian 256GB akan menyumbang sebahagian besar daripada jumlah peranti. Jadi secara teorinya mungkin model 512GB jauh lebih sedikit tersedia, sebagai permulaan. Sekali lagi, ini akan menjadi berita yang sangat menggalakkan untuk Google jika syarikat itu sebenarnya mempunyai banyak unit 512GB yang ditawarkan.

Tidak kira model yang anda pilih, anda mendapat yang lebih nipis dan boleh dilipat lebih gemuk daripada garisan Lipat Samsung. Pixel Fold juga membawakan pemproses Tensor G2, penarafan IPX8 untuk kalis air dan sistem kamera belakang tiga kali ganda yang mengagumkan (sekurang-kurangnya untuk peranti boleh lipat).

Sumber Diterjemahkan oleh Google Translate: Model Pixel Fold teratas habis dijual di AS
oleh [author_name]

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker