Berita Teknologi

JBL Vibe Buds membawakan hayat bateri selama 32 jam pada harga baharu $39.95

Flash Dan dunia akan sentiasa mengeluarkan ratusan dolar untuk sukan itu fon telinga wayarles terbaik di pasaran. Tetapi ramai di antara kita hanya mahukan pasangan yang kukuh dengan bunyi yang bagus, fungsi yang bagus dan tag harga yang berpatutan. Inilah yang JBL lakukan yang terbaik, dan ciptaan terbaharunya, JBL Vibe Buds, baru sahaja mendapat penurunan harga pertama mereka sehingga ke $39.95 (potongan $10).

Hayat bateri adalah masalah besar apabila ia berkaitan dengan fon telinga wayarles, dan Vibe Buds menyampaikan dalam penyodok di hadapan ini. Mereka menawarkan sehingga lapan jam main balik berterusan pada satu cas, dan sarung pengecas menyediakan jus tambahan selama 24 jam. Pengecasan pantas pada tunas memberi anda dua jam lagi main balik dengan hanya 10 minit pengecasan.

JBL Vibe BudsJBL Vibe Buds

JBL Vibe Buds

Manfaatkan sepenuhnya gabungan anda dengan audio berkualiti tinggi daripada fon telinga yang selamat dan boleh dipercayai dengan pemacu 8mm yang menampilkan Bunyi Bass Dalam JBL.

Aspek lain Vibe Buds menjadikannya bagus untuk peminat kecergasan. Ia menampilkan reka bentuk ergonomik untuk kesesuaian yang selesa dalam tempoh yang lama, penarafan rintangan air dan habuk IPX4, dan teknologi Smart Ambient, yang membolehkan anda mendengar perkara yang berlaku di sekeliling anda semasa memakainya. TalkThru malah membolehkan anda mendengar suara anda sendiri apabila anda berhenti seketika berjoging untuk mengejar rakan.

Musim panas tiba, jadi jika anda memerlukan sepasang fon telinga baharu untuk memanfaatkannya sepenuhnya, lihat sendiri tawaran JBL Vibe Buds melalui widget di atas.

Sumber Diterjemahkan oleh Google Translate: JBL Vibe Buds membawakan hayat bateri selama 32 jam pada harga baharu $39.95
oleh [author_name]

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker