Berita Teknologi

Google Pixel 7a akan dilancarkan di India pada 11 Mei

TL;DR

  • Google India telah mengesahkan bahawa Pixel 7a dilancarkan secara rasmi di India.
  • Pixel 7a akan dilancarkan di India pada 11 Mei, dan ia akan dijual melalui Flipkart.

Google secara rasminya telah mula menggoda pelancaran Pixel 7a di India. mengikut siaran media sosial“telefon terbaharu yang direkayasa oleh Google” akan dilancarkan di negara ini pada 11 Mei 2023. Imej penggoda ialah pemaparan kabur bagi telefon yang sejajar dengan pemaparan yang bocor sebelum ini.

Google India menggoda pelancaran Pixel 7a

Di India, Pixel bajet 2023 disahkan akan dijual melalui Flipkart, sama seperti telefon Pixel sebelumnya seperti Pixel 6a dan juga Siri Pixel 7.

Google I/O 2023 dijadualkan pada 10 Mei. Kami menjangkakan prapesanan akan bermula di AS sejurus selepas pengumuman utama. Oleh kerana perbezaan zon waktu, pelancaran India dijadualkan pada hari berikutnya.

Pixel 7a dijangka berharga $499 di AS, menurut kebocoran harga. Kami belum melihat sebarang kebocoran harga yang pasti untuk India.

Pixel 6a dilancarkan pada harga Rs. 43,999 (~$538) di negara ini. Dengan kenaikan harga yang dijangkakan untuk telefon tahun ini, kami menjangkakan Pixel bajet lebih hampir kepada Rs. 49,999 (~$611). Perlu diingat bahawa Pixel 6a menerima beberapa diskaun hebat beberapa bulan selepas pelancaran di India, iaitu apabila ia menjadi lebih mudah untuk disyorkan. Kami berharap dapat melihat harga Google Pixel 7a secara kompetitif dari awal.

Apa yang anda fikir harganya? Beritahu kami dalam ulasan di bawah!

Sumber Diterjemahkan oleh Google Translate: Google Pixel 7a akan dilancarkan di India pada 11 Mei
oleh [author_name]

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker