Berita Teknologi

Beberapa unit Pixel 7a dikesan di eBay sebelum pelancaran

TL;DR

  • Sebilangan telefon Pixel 7a telah berada di eBay.
  • Beberapa unit telah dijual dan ada yang masih dijual.
  • Pixel 7a dijangka dilancarkan minggu depan.

Apabila kami semakin hampir Google I/O, jangkaan terhadap keluaran Pixel 7a hanya terus dibina. Sementara ramai yang sabar menunggu pelancaran rasmiada yang melompat ke hadapan dan membeli unit daripada eBay.

Pertama dikesan oleh Jika awak mencari Amy di Reddit, nampaknya beberapa penjual di eBay mendapatkan Pixel 7a lebih awal. Dan mengejutkan, mereka menjual telefon itu kepada sesiapa sahaja yang sanggup membuang wang dengan cara mereka.

Penyenaraian mendedahkan spesifikasi telefon, seperti sokongan dwi-SIM, cip Tensor G2, sambungan 5G dan Bluetooth, dan banyak lagi. Tetapi pada ketika ini, kami sudah mengetahui semua maklumat itu terima kasih kepada kebocoran awal.

Walaupun bukan sesuatu yang luar biasa untuk sekali-sekala melihat telefon di eBay sebelum pelancarannya, keadaan ini sedikit berbeza. Banyaknya Pixel 7as untuk dijual agak mengejutkan.

Pada mulanya, terdapat beberapa penyenaraian di tapak web dengan harga antara $449 hingga $550. Sebagai rujukan, harga rasmi Pixel 7a dijangka $499. Tetapi dalam semakan terakhir kami, jumlah itu telah berkurangan kepada empat, dengan pilihan paling murah ialah model 128GB putih.

Walaupun mungkin tergoda untuk pergi ke eBay untuk mengambilnya sendiri, kami mengesyorkan agar anda tidak melakukannya. Walaupun penjual itu sah, ada kemungkinan Google boleh melumpuhkan telefon ini dari jauh. Itu pada dasarnya akan menjadikan telefon itu hanya batu bata mewah. Apatah lagi, pelancaran hanya tinggal beberapa hari lagi.

Sumber Diterjemahkan oleh Google Translate: Beberapa unit Pixel 7a dikesan di eBay sebelum pelancaran
oleh [author_name]

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker