Berita Teknologi

ASUS secara tidak sengaja membocorkan harga ZenFone 10

TL;DR

  • ASUS menjemput maklum balas daripada pengguna untuk Zenfone 10 melalui ujian buta kamera.
  • Terma dan syarat promosi secara tidak sengaja membocorkan harga telefon.
  • ASUS Zenfone 10 boleh dilancarkan pada harga $749 untuk varian asasnya.

The ASUS Zenfone 9 ialah salah satu telefon kompak terbaik yang dikeluarkan tahun lepas, dengan prestasi hebat, kamera hebat dan hayat bateri yang sangat baik untuk saiznya. ASUS berharap untuk membuat susulan dengan Zenfone 10 tahun ini, dan ia berharap dapat menangkap beberapa keajaiban yang sama dari pendahulunya. Mungkin terdapat beberapa berita baik di kaki langit untuk peminat ASUS, kerana harga untuk Zenfone 10 telah bocor terus dari ASUS, dan ia mungkin lebih murah daripada yang dijangkakan.

ASUS baru-baru ini melancarkan a laman web untuk memudahkan ujian buta untuk kamera Zenfone 10. Tapak web ini menjemput pengguna untuk mengundi pada satu siri foto, dan maklum balas yang diterima mengenai perkara yang sama akan membantu menala kamera telefon yang akan datang. Pengguna juga akan menyertai cabutan bertuah untuk memenangi Zenfone 10 selepas ia dilancarkan.

Semua mata tertumpu pada Zenfone 10

Peminat mata helang Wichaya Poka melihat bahawa terma dan syarat di laman web sebenarnya mendedahkan anggaran nilai runcit Zenfone 10 sebagai $749.

Semua mata tertuju pada harga Bocor Zenfone 10

C. ASUS menyediakan tiga (3) Zenfone 10 sebagai hadiah Promosi ini (setiap satu, “Hadiah”) secara keseluruhan. Setiap Hadiah adalah dengan anggaran nilai runcit pada USD 749.

Kata-kata itu memberi ruang untuk harga yang berbeza, tetapi selamat untuk membuat kesimpulan bahawa ASUS akan berlegar di sekitar harga pelancaran Zenfone 9 dan tidak melakukan apa-apa yang berbeza secara drastik. Biasanya, telefon yang diberikan sebagai ganjaran daripada peraduan promosi adalah varian asas, jadi kami boleh berharap untuk melihat Zenfone 10 bermula pada $749 jika kata-kata ASUS sendiri boleh dipercayai.

Zenfone 9 didatangkan pada $699 untuk versi asas 8GB/128GB, $749 untuk versi 8GB/256GB, dan $799 untuk versi 16GB/256GB. Harga bocor untuk Zenfone 10 tidak menyebut RAM atau varian storan, jadi kami tidak dapat membuat kesimpulan jika telefon itu melihat kenaikan harga sebagai kebocoran sebelum ini telah menyebut bahawa telefon akan datang dengan 16GB RAM dan pilihan 256GB dan 512GB storan dalaman.

Zenfone 10 dijangka menggunakan paparan AMOLED 6.3 inci 120Hz yang lebih besar, Snapdragon 8 Gen 2 SoC, dan kamera utama 200MP dengan OIS sebagai ciri kemuncaknya. Telefon ini dijangka mempunyai bateri 5,000mAh dengan sokongan pengecasan pantas 67W, dan ia juga mungkin mempunyai penarafan IP68. Kami perlu menunggu beberapa bulan lagi untuk telefon dilancarkan dan melihat yang mana antara spesifikasi ini berjaya.


Terima kasih kepada Wichaya Poka atas petua!

Sumber Diterjemahkan oleh Google Translate: ASUS secara tidak sengaja membocorkan harga ZenFone 10
oleh [author_name]

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker