Berita Teknologi

Wear OS 3 mungkin akan hadir pada jam tangan pintar Mobvoi TicWatch ini tidak lama lagi

Eric Zeman / Android Authority

TL;DR

  • Seorang wakil khidmat pelanggan menyatakan bahawa kemas kini Wear OS 3 dijadualkan untuk Q3 2023.
  • Kemas kini itu dikatakan dirancang untuk TicWatch Pro 3 Ultra dan TicWatch E3.
  • Masih tidak diketahui sama ada kemas kini akan datang ke jam tangan pintar Mobvoi yang lain.

Pakai OS 3 dilancarkan pada Ogos 2021, namun masih terdapat sekumpulan kecil jam tangan pintar yang mempunyai sistem pengendalian. Walau bagaimanapun, kumpulan itu boleh berkembang tidak lama lagi menurut kerani perkhidmatan pelanggan.

Seperti yang dilaporkan oleh Pembangun XDA, nampaknya Mobvoi telah menawarkan kenyataan tentang Wear OS 3 dalam siaran Facebook. Kenyataan yang diberikan oleh wakil khidmat pelanggan, menunjukkan bahawa kemas kini Wear OS 3 mungkin akan datang tidak lama lagi.

Kenyataan Mobvoi

Menurut ejen itu, pakar produk menerima maklumat terus daripada Mobvoi bahawa syarikat itu merancang pelancaran kemas kini Wear OS 3 untuk Q3 2023. Walau bagaimanapun, kemas kini hanya tersedia untuk TicWatch Pro 3 Ultra dan TicWatch E3.

Syarikat telah membuat janji seperti ini sebelum ini, ini hanya yang terbaru. Jadi adalah bijak untuk mengambil mesej ini dengan sebutir garam sehingga ia benar-benar berlaku. Walaupun begitu, beberapa berita lebih baik daripada tidak, jadi ini masih bagus untuk didengar.

Bagi GPS TicWatch Pro 3, tidak diketahui bila Mobvoi merancang untuk mengemas kini jam tangan pintar ini kepada Wear OS 3. Pemilik hanya perlu terus menunggu sehingga maklumat lanjut keluar. Walau bagaimanapun, Mobvoi telah menutup mulut tentang keseluruhan keadaan OS.

Awal tahun ini, satu kebocoran mendedahkan bahawa syarikat itu merancang untuk melancarkan a TicWatch Pro 5 pada tahun 2022, tetapi ia telah ditangguhkan. Dikhabarkan bahawa jam tangan baharu itu mungkin dihantar dengan Wear OS 3 dan cip Snapdragon W5 Plus.

Sumber Diterjemahkan oleh Google Translate: Wear OS 3 mungkin akan hadir pada jam tangan pintar Mobvoi TicWatch ini tidak lama lagi
oleh [author_name]

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker