Berita Teknologi

Kotak TV Google baharu Walmart adalah mencuri mutlak

TL;DR

  • Walmart telah melancarkan Kotak Penstriman 4K Onn Google TV.
  • Alat penstriman baharu berharga hanya $19.88.

Walmart tidak asing dengan menawarkannya sendiri kotak penstrimandengan kotak Onn TV 2021 menawarkan penstriman 4K dan sokongan Android TV untuk $30 semasa pelancaran.

Kini, Walmart secara senyap-senyap telah melancarkan sekuel yang digelar Onn Google TV 4K Streaming Box, seperti yang dilihat oleh Berita AFTV. Model ini mempunyai ciri yang tidak masuk akal tanda harga $19.88, yang lebih murah daripada membeli filem baharu melalui Amazon ($19.99 untuk Top Gun Maverick atau Avatar 2). Peranti baharu ini masih mempunyai banyak persamaan dengan pendahulunya.

Beberapa ciri yang dikongsi termasuk 2GB RAM, storan dalaman 8GB yang remeh tetapi boleh difahami, Wi-Fi 5, keupayaan Dolby Audio dan output video 4K.

Pembungkusan Peti TV Google 4K Walmart Onn

Walau bagaimanapun, kotak TV Onn baharu dilaporkan memuatkan pemproses Amlogic S905Y4, yang merupakan peningkatan kecil berbanding kotak TV lama. Cip baru ini memang membawa AV1 sokongan penyahkodan walaupun.

Sokongan AV1 bermakna anda harus mengharapkan kualiti video penstriman yang lebih tinggi untuk lebar jalur yang sama atau kualiti video yang sama dengan kurang lebar jalur yang digunakan. Ini bergantung pada perkhidmatan penstriman yang menawarkan main balik AV1 di tempat pertama, tetapi orang seperti YouTube dan Netflix sudah menyokong standard tersebut.

Kotak Penstriman 4K TV Onn Google turut memuatkan UI Google TV berbanding antara muka Android TV lama. Sama ada cara, anda mendapat ciri biasa seperti sokongan Gedung Play, penyepaduan Google Assistant dan keupayaan Chromecast.

Kotak TV Onn sebelumnya menerima ulasan yang hebat untuk sebahagian besar, walaupun terdapat kebimbangan mengenai peranti mendapat kemas kini sistem. Namun, anda mungkin ingin memerhatikan sekuelnya jika anda berada di pasaran untuk kotak penstriman murah.

Sumber Diterjemahkan oleh Google Translate: Kotak TV Google baharu Walmart adalah mencuri mutlak
oleh [author_name]

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker