Berita Teknologi

Kebocoran Motorola Edge 40 mendedahkan empat jalur warna yang berbeza

Motorola Edge 40 Magenta

TL;DR

  • Paparan baharu Motorola Edge 40 telah bocor.
  • Imej menunjukkan empat jalur warna untuk peranti.
  • Tiga daripada empat warna mempunyai tekstur kulit palsu.

Apabila Motorola Edge 40 Pro dilancarkan awal minggu ini, agak mengejutkan kami tidak mendengar apa-apa tentang Edge 40. Walaupun telefon masih hilang dalam tindakan, kami mempunyai beberapa berita terima kasih kepada kebocoran baru-baru ini.

Ia muncul Roland Quandt daripada WinFuture berjaya mendapatkan tangannya pada beberapa gambar Motorola Edge 40. Kebocoran menunjukkan telefon dalam empat warna berbeza: Viva Magenta, Nebula Green, Lunar Blue dan Eclipse Black. Menariknya, hanya tiga daripada empat warna mempunyai tekstur kulit tiruan dengan Biru Lunar sebagai pengecualian.

Jika Viva Magenta menarik perhatian anda, ini mungkin kerana ia telah dinamakan sebagai Warna Pantone Tahun Ini dan pertama kali muncul di Motorola Edge 30 Fusion. Pencapaian ini ditandakan dengan lencana yang terletak berhampiran bahagian bawah di bahagian belakang telefon bimbit.

Walaupun telefon masih belum keluar, kami mempunyai beberapa maklumat untuk diteruskan berdasarkan kebocoran. Edge 40 dijangka boleh dijalankan pada pemproses Dimensity 8020, disertai dengan 8GB RAM dan storan 128GB hingga 256GB. Menjana kuasa peranti boleh menggunakan bateri 4,400mAh yang menyokong pengecasan TurboPower berwayar 68W dan pengecasan tanpa wayar 15W.

Telefon ini juga dipercayai mempunyai paparan Full HD Plus OLED. Bagi kamera pula, perlu ada dua kamera belakang dan kamera selfie. Kamera utama dijangka 50MP, manakala ultrawide akan menggunakan 13MP dan swafoto akan mendapat 32MP.

Malangnya, masih tidak diketahui bila telefon ini akan tiba di rak kedai kerana syarikat itu masih belum mengumumkan telefon bimbit itu.

Sumber Diterjemahkan oleh Google Translate: Kebocoran Motorola Edge 40 mendedahkan empat jalur warna yang berbeza
oleh [author_name]

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker