Berita Teknologi

Kebocoran baharu mendedahkan warna Pixel 7a keempat

TL;DR

  • Kebocoran baharu menunjukkan Pixel 7a yang akan datang dalam warna keempat.
  • Warna baharu itu dipercayai dipanggil Coral.
  • Ini adalah kali pertama telefon Pixel ditawarkan dalam empat warna.

Awal hari ini, kebocoran memenuhi beberapa lubang dan memberi kami gambaran penuh tentang Google Spesifikasi Pixel 7a. Kini kebocoran baharu melakukan perkara yang sama dengan warna Google Pixel 7a.

Pembocor yang terkenal dan terkenal Evan Blass mengambil Twitter hari ini untuk memberi kami imej baharu Pixel 7a. Walaupun kami pernah melihat paparan Pixel 7a sebelum ini, kami tidak pernah melihatnya seperti ini. Kebocoran pemaparan terkini menunjukkan telefon bimbit yang dibalut dengan warna jingga/merah jambu sama seperti Coral Google Nest Mini. Adalah dipercayai bahawa jalur warna ini juga dipanggil Coral.

Pixel 7a Coral 2

Sebelum ini, kami mengetahui tentang warna Pixel 7a putih dan hitam yang dikenali sebagai Kapas dan Karbon masing-masing. Kemudian, kebocoran memberi kami pandangan pada laluan warna Biru Artik baharu. Kini Coral menyertai kumpulan itu mungkin bahagian terakhir teka-teki warna.

Menurut kebocoran sebelum ini, yang Pixel 7a dijangka dilancarkan pada harga $499 pada 10 Mei semasa Google I/O 2023. Telefon bimbit ini dijangka berjalan pada cip Tensor G2 dengan 8GB RAM LPDDR5 dan storan dalaman 128GB UFS 3.1. Akan ada kamera belakang utama 64MP dengan OIS, kamera belakang ultralebar 12MP, dan kamera hadapan 10.8MP.

Dalam satu lagi yang pertama untuk siri Google Pixel A, telefon harus menampilkan paparan 90Hz. Dan peranti itu dikatakan mempunyai bateri 4,400mAh dengan tuntutan sandaran bateri selama 72 jam. Secara keseluruhannya, Pixel A Google yang akan datang akan menjadi lebih premium daripada pendahulunya. Ini mungkin sebab Google menaikkan tanda harga untuk telefon generasi akan datang.

Sumber Diterjemahkan oleh Google Translate: Kebocoran baharu mendedahkan warna Pixel 7a keempat
oleh [author_name]

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker