Berita Teknologi

Ini boleh menjadi nilai yang baik untuk wang

TL;DR

  • Kebocoran baharu oleh wartawan yang dipercayai telah mendedahkan harga Tablet Pixel yang jelas untuk Eropah.
  • Tablet yang akan datang boleh berharga €600 hingga €650 di rantau ini.
  • Sejarah memberitahu kami bahawa tablet itu mungkin akan lebih murah di AS, walaupun.

Kami telah melihat banyak khabar angin dan kebocoran mengenai Tablet Pixel dalam beberapa bulan kebelakangan ini, tetapi maklumat berkaitan harga masih sukar difahami. Nasib baik, sumber yang dipercayai kini telah mengeluarkan beberapa butiran yang dikatakan.

WinFuture wartawan Roland Quandt telah menyiarkan harga Tablet Piksel Eropah yang jelas di Twitter. Quandt berkata anda boleh menjangkakan model 128GB atau 256GB, dengan kemungkinan harga €600 hingga €650 (~$658 hingga ~$713).

Harga twitter Roland Quandt Pixel Tablet

Masih tiada maklumat mengenai harga AS untuk Tablet Pixel, tetapi perkakasan Google cenderung lebih mahal di Eropah berbanding di AS. Sebagai contoh, yang Piksel 7 berharga €649 (~$712) di Eropah tetapi $599 di AS. Jadi sabak yang akan datang boleh menjadi lebih murah di pasaran rumahnya.

Walau apa pun, anda akan mendapat tablet yang baik di atas kertas dengan memilih senarai Google. Spesifikasi yang disahkan dan bocor menunjukkan a Tensor G2 pemproses, storan 128GB atau 256GB, sokongan stylus dan dok pembesar suara yang disebutkan di dalam kotak.

Sumber Diterjemahkan oleh Google Translate: Ini boleh menjadi nilai yang baik untuk wang
oleh [author_name]

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker