Berita Teknologi

Imej mockup Galaxy Z Flip 5 menunjukkan skrin penutup besar-besaran

Edgar Cervantes / Android Authority

TL;DR

  • Mockup baharu telah menunjukkan apa yang boleh menjadi skrin penutup Galaxy Z Flip 5.
  • Mockup menunjukkan skrin yang meliputi kawasan yang besar.

Salah satu isu terbesar dengan Samsung Galaxy Z Flip siri ialah paparan penutup agak kecil, malah telefon saingan menawarkan skrin luaran yang lebih besar. Kini, kedai yang boleh dipercayai telah memberi kami idea tentang apa yang diharapkan daripada skrin penutup Galaxy Z Flip 5.

SamMobile telah berkongsi mockup skrin penutup Galaxy Z Flip 5, mendakwa bahawa ia mewakili produk sebenar. Semak gambar di bawah.

Mockup paparan penutup Galaxy Z Flip 5 SamMobile

Ya, mockup menunjukkan bahawa Galaxy Z Flip 5 akan mempunyai paparan luaran gergasi yang meliputi kawasan permukaan yang luas. Kami juga melihat jenis lekukan, mungkin untuk kamera belakang.

Namun begitu, jika disahkan, ini akan menjadi skrin penutup terbesar yang pernah kami lihat pada produk Galaxy Z Flip. Ia juga akan datang sebagai saingan seperti OPPO Find N2 Flip dan Motorola RAZR 2022 menawarkan paparan penutup yang lebih besar daripada peranti Galaxy Z Flip semasa seperti Galaxy Z Flip 4.

Peningkatan yang dikatakan ini juga memberi kami harapan bahawa Samsung akan menjadikan paparan penutup Z Flip 5 lebih serba boleh berbanding model sebelumnya. Model Z Flip semasa tidak membenarkan anda menggunakan paparan muka depan selain daripada pemberitahuan dan beberapa widget.

Sumber Diterjemahkan oleh Google Translate: Imej mockup Galaxy Z Flip 5 menunjukkan skrin penutup besar-besaran
oleh [author_name]

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker