Berita Teknologi

Dua alat lipat Razr baharu Motorola mendapat tarikh pelancaran AS dalam kebocoran terkini –

TL;DR

  • Pemberi maklumat popular telah mengesahkan bahawa barisan Motorola Razr 2023 akan datang ke AS. Kami juga mempunyai tarikh pelancaran yang tepat.
  • Syarikat itu dijangka mengeluarkan dua telefon flip boleh lipat baharu yang digelar “Motorola Razr Pro” dan “Motorola Razr Lite.”

Motorola dijangka melancarkan bukan satu tetapi dua telefon boleh lipat tahun ini. Tidak, ia tidak melompat pada kereta muzik Galaxy Fold dengan boleh dilipat bersaiz tablet. Sebaliknya, syarikat itu mungkin merancang untuk melancarkan dua versi clamshell Motorola Razr. Menurut tipster Max Jambortelefon yang digelar “Motorola Razr Pro” dan “Motorola Razr Lite” akan dilancarkan di Madrid, Sepanyol, pada 1 Jun. Jambor memberitahu secara berasingan Android Authority bahawa peranti boleh lipat juga akan melihat penampilan pertama AS (di New York City) pada tarikh yang sama.

Tarikh pelancaran juga sebelum ini bocor oleh pemberi maklumat Evan Blass, tetapi kami tidak mengetahui kawasan pelancaran pada masa itu. Walaupun Motorola Razr sebelum ini dilancarkan di negara Eropah terpilih, ia tidak pernah sampai ke AS. Jadi ini adalah berita baik untuk pembeli di negara ini yang mencari alternatif kepada rangkaian Galaxy Z Flip Samsung.

Motorola Razr Lite MySmartPrice OnLeaks 1

Sementara itu, salah satu daripada dua Razr baharu bocor beberapa hari lalu. Yang dipanggil Razr Lite dijangka membawa paparan luaran yang kecil, sistem dwi kamera dan skrin lipat dengan potongan pemegang tebuk. Belum ada maklumat mengenai spesifikasinya yang lain.

Telefon selip yang lebih mahal, yang didakwa Motorola Razr Proharus menjadi perdana sepenuhnya Galaxy Z Flip 5 pesaing dengan paparan penutup yang besar dan UI yang direka bentuk semula.

Kami menjangkakan kedua-dua telefon akan dilancarkan di China sebelum menuju ke pasaran lain. Ini bermakna jika maklumat terbaharu adalah tepat, kita akan melihat peranti itu muncul lebih awal daripada keluaran Jun di AS dan Eropah.

Sumber Diterjemahkan oleh Google Translate: Dua alat lipat Razr baharu Motorola mendapat tarikh pelancaran AS dalam kebocoran terkini –
oleh [author_name]

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker