Berita Teknologi

Tarikh pelancaran Pixel Fold dan Pixel 7a mungkin baru sahaja didedahkan

C. Scott Brown / Android Authority

TL;DR

  • Penyenaraian runcit mungkin telah mendedahkan tarikh pelancaran bulan Jun untuk Pixel Fold dan Pixel 7a.
  • Varian biru Pixel Buds A-Series juga mungkin dilancarkan pada bulan Jun.
  • Pixel Fold mungkin mempunyai dua pilihan storan: 256GB dan 512GB.

Google baru-baru ini mengumumkan bahawa ia mengadakan tahunannya Persidangan I/O pada 10 Mei. Antara pengumuman berpotensi lain, dijangka syarikat itu akhirnya akan memperkenalkan Pixel Fold dan Pixel 7a pada majlis ini. Dan jika kebocoran baharu adalah benar, pelancaran peranti ini tidak lama lagi.

Penyenaraian runcit mengenai Pixel Fold dan Pixel 7a nampaknya telah menghulurkan tangan Google lebih awal, menurut 9to5Google. Outlet itu mendakwa bahawa ia telah melihat penyenaraian bocor yang mencadangkan pelancaran pertengahan Jun untuk kedua-dua telefon bimbit. Jika ini adalah tetingkap keluaran sebenar untuk peranti, ini akan menjadi lebih awal daripada biasa kerana siri Pixel 7 dilancarkan pada bulan Julai selepas didedahkan di Google I/O 2022.

Penyenaraian runcit dilaporkan mendedahkan maklumat tentang laluan warna dan pilihan storan juga. Nampaknya Pixel Fold mungkin datang dalam dua warna sahaja. Jalur warna ini ialah Karbon — warna kelabu atau hitam — dan Porselin — berkemungkinan warna putih atau putih pudar. Pixel 7a mungkin juga mempunyai jalur warna Karbon, tetapi akan menambah Kapas dan Biru Artik. Walau bagaimanapun, Pixel 7a boleh mempunyai warna keempat yang dipanggil Jade, menurut Roland Quandt daripada WinFuture.

Bagi penyimpanan, 9to5Google menyatakan bahawa Fold akan tersedia dengan storan 256GB, tetapi ia melihat varian 512GB hanya untuk jalur warna Karbon. Sebaliknya, Pixel 7a mungkin hanya datang dengan varian 128GB.

Itu nampaknya bukan satu-satunya butiran yang didedahkan. Terdapat juga sebutan mengenai Pixel Buds A-Series. Nampaknya varian biru dijangka dilancarkan pada hari yang sama dengan Pixel 7a.

Sumber Diterjemahkan oleh Google Translate: Tarikh pelancaran Pixel Fold dan Pixel 7a mungkin baru sahaja didedahkan
oleh [author_name]

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker