Berita Teknologi

Samsung memperkenalkan aksesori kamera boleh tanggal untuk siri Galaxy S23

TL;DR

  • Samsung kini menjual dua aksesori kamera yang hebat untuk siri Galaxy S23.
  • Lampiran dipalamkan ke dalam Sarung Alat untuk telefon Galaxy S23.
  • Salah satunya ialah tripod nipis dan cengkaman tangan, manakala satu lagi ialah tripod mini kawalan jauh dan cengkaman kamera.

Samsung nampaknya telah memperkenalkan dua aksesori kamera baharu untuk siri Galaxy S23. dikesan oleh WinFuture’s Roland Quandt, kedua-dua peranti boleh tanggal dipalamkan ke dalam Sarung Alat untuk siri Galaxy S23.

Aksesori pertama ialah kaki Tripod Slim yang membolehkan anda melekapkan Galaxy S23 anda dalam mod potret atau landskap. Kaki tripod dilipat menjadi bungkusan yang kemas dan rata apabila tidak digunakan. Anda juga boleh menggunakannya sebagai pegangan sebelah tangan semasa merakam video dengan telefon anda di tangan anda. Pendirian seberat 70g dan kini disenaraikan di Laman web Samsung UK untuk £34.00 (~$41).

Aksesori kedua ialah pendirian Camera Grip yang lebih canggih lagi berguna. Ia meningkatkan Galaxy S23 dengan berfungsi sebagai tripod mini dengan alat kawalan jauh pengatup Bluetooth. Ia juga mempunyai fungsi kecondongan yang membolehkan anda membuat bingkai pada sudut yang anda inginkan. Aksesori itu boleh menjadi mudah semasa merakam perkara seperti video Hiperlapse. Camera Grip juga disenaraikan di tapak web Samsung UK tetapi belum mempunyai harga lagi.

Kami menjangkakan syarikat itu akan menyediakan kedua-dua aksesori dengan lebih meluas dalam beberapa hari akan datang.

Sementara itu, kami kebetulan melihat beberapa ulasan untuk Samsung Gadget Case di tapak web ASnya, dan nampaknya pelanggan yang membelinya tidak terlalu berpuas hati dengannya. Terdapat beberapa laporan bahawa kes itu mustahil untuk dialih keluar daripada telefon tanpa ia pecah. Jadi, jika anda berfikir untuk memilihnya, mungkin mencubanya di kedai Samsung sebelum membelinya.

Sumber Diterjemahkan oleh Google Translate: Samsung memperkenalkan aksesori kamera boleh tanggal untuk siri Galaxy S23
oleh [author_name]

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker