Berita Teknologi

Samsung Galaxy A54 5G dan A34 5G dilancarkan pada 16 Mac

TL;DR

  • Samsung berkemungkinan akan melancarkan Galaxy A54 5G dan Galaxy A34 5G pada 16 Mac.
  • Syarikat itu mengusik pengumuman itu dan juga telah menyerlahkan beberapa sifat terbaik telefon siri Galaxy A baharu.

Samsung sedang menggoda pelancaran 16 Mac, 12 PM IST (2:30 AM ET) untuk telefon siri Galaxy A baharu. Syarikat itu juga menghantar nota akhbar kepada pilih penerbitan mengumumkan pelancaran dua peranti Galaxy A baharu. Sementara itu, Samsung India sudah pun mempunyai halaman pendaftaran untuk golongan pertengahan baharu, menonjolkan pelbagai kualiti mereka. Daripada apa yang kita boleh kumpulkan, dan ia agak jelas pada ketika ini, terima kasih kepada semua kebocoransyarikat itu akhirnya bersiap sedia untuk mengumumkan Galaxy A54 5G dan Galaxy A34 5G.

Pelancaran Samsung Galaxy A54

Kempen penggoda Samsung untuk telefon siri Galaxy A baharu sorotan Penarafan IP67, perlindungan Gorilla Glass, foto cahaya malap bebas kabur dengan Nightography, kamera No Shake, kualiti panggilan suara yang lebih jelas, kemas kini OS selama empat tahun dan tampung keselamatan selama lima tahun. Selain itu, syarikat itu juga telah menjanjikan paparan tatal yang lancar, bezel minimum dan bateri yang tahan lama.

Bagi spesifikasi, Galaxy A54 5G dijangka menampilkan pemproses Exynos 1380, manakala A34 boleh mendapat cip MediaTek Dimensity 1080. Persediaan tiga kamera dalam A54 boleh mengandungi kamera utama 50MP dengan OIS, penembak ultralebar 12MP dan sensor kedalaman 5MP. Sebaliknya, A34 dijangka memuatkan persediaan makro 48MP utama + 8MP ultralebar + 5MP. Kedua-dua telefon boleh mendapatkan kamera swafoto 32MP.

A54 boleh menampilkan bateri 5,100mAh dengan pengecasan 25W, manakala A34 dijangka mendapat bateri 5,000mAh. RAM dan varian storan tidak diketahui, tetapi anda boleh mengharapkan Samsung bermula dengan varian asas 6GB/128GB untuk kedua-dua telefon. Anda juga boleh menjangkakan storan boleh dikembangkan pada kedua-dua telefon, sama seperti pendahulunya.

Nampaknya Galaxy A54 dan A34 akan dilancarkan terlebih dahulu di India sebelum menuju ke pasaran lain seperti AS, Eropah dan tempat lain. Walau bagaimanapun, Samsung boleh menjadikan telefon tersedia di mana-mana pada hari yang sama.

Sumber Diterjemahkan oleh Google Translate: Samsung Galaxy A54 5G dan A34 5G dilancarkan pada 16 Mac
oleh [author_name]

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker