Berita Teknologi

Penguasa Harian: 📷 Helah penglihatan malam baharu Pixel 8 Pro

😱 Selamat pagi dan selamat datang ke Daily Authority edisi Selasa! Saya tidak sabar-sabar untuk melihat Scream VI esok, walaupun rakan-rakan telah memberikan ulasan yang sangat berbeza. Pertama sekali, teruskan dengan tajuk utama teknologi terkini, termasuk cerita Pixel 8 Pro dan langkah kontroversial Apple.

Helah kamera baharu Pixel 8 Pro

Pixel 8 Pro 5K2 berskala 1

Walaupun masih beberapa bulan lagi untuk dilancarkan, kami melihat kebocoran yang berterusan Siri Pixel 8 Google. Yang terbaru hari ini datang ihsan orang ramai di 9to5Googledan ini semua tentang ciri fotografi baharu (ish) yang menuju ke telefon.

  • Beberapa pencincangan kod gaya Columbo bagi kemas kini apl Kamera Google terbaharu telah menemui butiran ciri kamera baharu yang boleh menggabungkan tangkapan daripada berbilang kamera untuk meningkatkan Penglihatan Malam Pixel 8 Pro.
  • Jika anda mengalami deja-vu, itu kerana helah ini sudah wujud pada Pixel 7 Pro.
  • Berbilang kamera Zum Super Res bermula pada perdana Pixel peringkat teratas semasa anda mengezum, tetapi tidak cukup jauh untuk beralih kepada penembak telefoto khusus.
  • Imej daripada kedua-dua kanta telefoto dan kamera utama digabungkan, menyebabkan bahagian tengah imej dipertingkatkan dengan lebih terperinci dan jelas.
  • Nampaknya Google boleh menggunakan helah yang sama pada imej Night Sight pada Pixel 8 Pro, dengan tekniknya kekal sama.
  • Pixel 8 biasa mungkin tidak mempunyai penembak telefoto khusus, jadi ini sepatutnya menjadi ciri eksklusif Pixel 8 Pro.

Apple membicarakan kontroversi dengan langkah pembunuh suis bisu

Kebocoran butang bisu iPhone 15 Pro

Ingat apabila OnePlus mengalih keluar peluncur amaran daripada OnePlus 10T? Begitu juga dengan ramai peminat jangka panjang suis fizikal, yang cepat meluahkan fikiran (tidak gembira) mereka tentang langkah kontroversial ini.

Kini nampaknya Apple boleh menyaingi kontroversi yang sama oleh mematikan suis bisu iPhone.

  • Imej dan video iPhone 15 Pro yang baru bocor daripada Twitter tipster ShrimpApplePro tunjukkan reka bentuk baharu untuk kekunci kelantangan telefon dan suis senyap.
  • Ia kelihatan seperti langsir untuk peluncur sentuhan yang membolehkan pengguna iPhone semasa meletakkan telefon mereka dalam keadaan senyap dengan cepat, dengan butang bisu keadaan pepejal baharu menggantikan peluncur.
  • Tidak akan ada dua kekunci kelantangan berasingan untuk menambah atau mengurangkan kelantangan sama ada, dengan satu butang kapasitif besar menggantikannya.
  • Dan nampaknya ini akan menjadi langkah Pro sahaja, dengan yang biasa iPhone 15 mengekalkan peluncur gaya suisnya.

Perkara Selasa

Sesuatu yang bodoh hari ini. Saya fikir saya akan berkongsi puisi kecil bertemakan Selasa yang sesuai ini daripada salah seorang penyair kegemaran saya, Brian Bilston.

brian bilston tuesdet

Nikmati sisa hari Selasa, sama ada di bawah selimut atau di luar dunia!

Paula Beaton, Editor Salinan.

Sumber Diterjemahkan oleh Google Translate: Penguasa Harian: 📷 Helah penglihatan malam baharu Pixel 8 Pro
oleh [author_name]

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker