Berita Teknologi

Pembocor Pixel 7a menewaskan Google, menyampaikan foto berkualiti tinggi

TL;DR

  • Google masih belum mengumumkan secara rasmi Pixel 7a, apatah lagi mempamerkan peranti itu.
  • Seorang pembocor telah menyiarkan foto hands-on berkualiti tinggi bagi telefon yang akan datang.
  • Pixel 7a baru-baru ini mempunyai spesifikasi yang bocor.

Dalam satu giliran peristiwa yang mungkin tidak mengejutkan sesiapa pun, yang Pixel 7a telah bocor lagi. Walau bagaimanapun, kali ini, kebocoran baharu ini memberikan kami beberapa tangkapan tangan berkualiti tinggi bagi telefon bimbit Siri A Google yang seterusnya.

Walaupun fakta bahawa Google masih belum mengumumkan secara rasmi Pixel 7a, beberapa foto baharu peranti itu telah muncul dalam talian. Nampaknya unit ujian Pixel 7a yang dimaksudkan untuk pengaturcara telah jatuh ke tangan pembocor.

Seperti yang ditemui oleh Vietnam Berita Zing, seseorang mengambil beberapa gambar tangan yang agak mengagumkan bagi telefon yang akan datang. Hasilnya, gambar-gambar ini memberikan kita pandangan terbaik pada peranti bajet dari pelbagai sudut.

Ini jauh daripada kali pertama salah satu telefon Google mengalami kebocoran besar seperti ini berlaku. Ini bukan kali pertama seseorang dilaporkan mempunyai masa praktikal dengan Pixel 7a. Jika anda masih ingat awal tahun ini, seseorang di Vietnam mengambil beberapa gambar dan a video daripada apa yang dipercayai sebagai Pixel 7a. Walau bagaimanapun, imej itu pucat berbanding dengan apa yang ditunjukkan di sini.

Untuk menambah penghinaan kepada kecederaan, peranti itu juga mempunyainya spesifikasi bocor hujung minggu lepas ini. Menurut keterangan Debayan Roy, telefon itu dijangka mempunyai paparan OLED 90Hz 6.1 inci, cip Tensor G2 dengan RAM LPDDR5 dan UFS 3.1, dan kamera utama 64MP yang dibekalkan oleh Sony.

Pada ketika ini, tidak banyak yang boleh Google lakukan untuk mengejutkan kami dengan pengumuman Pixel 7a, yang dijangka berlaku semasa Google I/O 2023. Namun kami masih menantikan acara tersebut.

Sumber Diterjemahkan oleh Google Translate: Pembocor Pixel 7a menewaskan Google, menyampaikan foto berkualiti tinggi
oleh [author_name]

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker