Berita Teknologi

Kemungkinan tidak kelihatan baik untuk keluaran Samsung Galaxy S23 FE tahun ini

Ryan Haines / Android Authority

TL;DR

  • Nasib Edisi Peminat Samsung Galaxy S23 disiarkan.
  • Roland Quandt daripada Winfuture berkata mungkin tiada keluaran untuk telefon Galaxy S23 FE tahun ini.
  • Samsung juga belum mengeluarkan Galaxy S22 FE lagi.

Dalam beberapa tahun kebelakangan ini, Samsung telah menjadi senyap berhubung dengan telefon Edisi Peminat (FE). Pada masa ini, tidak diketahui apa yang syarikat merancang untuk lakukan dengan talian FEnya. Dan berita terkini mungkin bukan petanda yang bagus untuk masa depannya.

Roland Quandt daripada Winfuture — yang mempunyai rekod yang agak baik dalam mendedahkan maklumat sebelum ia diumumkan — pergi ke Twitter hari ini untuk mendedahkan sesuatu tentang Galaxy S23 FE. Menurut Quandt, ia “pasti nampaknya tidak akan ada S23 FE tahun ini.”

Pasti tidak kelihatan seperti akan ada S23 FE tahun ini.

Quandt tidak menghuraikan kenyataannya atau memberikan butiran tambahan. Akibatnya, kita hanya boleh menganggap dia masih belum menemui apa-apa jenis bukti yang akan mencadangkan kewujudan Galaxy S23 FE.

Secara terang-terangan, tweet ini tidak semestinya bermakna tidak akan ada Edisi Peminat siri S terbaru Samsung. Ini bermakna ada kemungkinan besar ia tidak akan datang tahun ini. Ini, sekurang-kurangnya, membiarkan pintu terbuka untuk kemungkinan pelancaran Galaxy S23 FE tahun depan.

Malangnya, memandangkan sejarah Samsung baru-baru ini, terdapat kemungkinan yang lebih besar bahawa tidak akan ada satu lagi. Edisi Peminat terakhir adalah untuk Galaxy S21, kami masih tidak mempunyai Edisi Peminat Galaxy S22. Walau bagaimanapun, khabar angin telah mencadangkan bahawa Galaxy A74 mungkin digantikan oleh Galaxy S22 FE.

Sumber Diterjemahkan oleh Google Translate: Kemungkinan tidak kelihatan baik untuk keluaran Samsung Galaxy S23 FE tahun ini
oleh [author_name]

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker