Berita Teknologi

Earbud Tiada apa-apa yang baharu dikesan dalam penyenaraian dan ia kelihatan agak pelik

Rita El Khoury / Android Authority

TL;DR

  • Tiada apa-apa fon telinga TWS baharu dikesan dalam pangkalan data pensijilan NRRA.
  • Penyenaraian itu mendedahkan reka bentuk berbentuk kacang yang menghilangkan falsafah reka bentuk telus.
  • Fon telinga dijangka menyokong Bluetooth 5.2.

Beberapa bulan lalu, ia telah didedahkan tiada apa mungkin melancarkan sub-jenama yang menggunakan nama “Particles by XO.” Kini penyenaraian pensijilan telah mendedahkan reka bentuk produk pertama yang mungkin dikeluarkan di bawah sub-jenama ini — fon telinga stereo wayarles sebenar (TWS).

Seperti yang ditemui oleh MySmartPrice, penyenaraian pensijilan yang muncul dalam pangkalan data pensijilan Agensi Penyelidikan Radio Kebangsaan (NRRA) Korea telah mendedahkan fon telinga baharu yang dibuat oleh Carl Pei’s Nothing. Walaupun penyenaraian tidak memberitahu kami banyak tentang peranti itu, ia memberi kami beberapa butiran.

Fon telinga yang dimaksudkan mempunyai nombor model B154 dan ia menampilkan reka bentuk seperti kacang. Ini bukan sahaja berbeza daripada fon telinga lain Tiada apa-apa yang dilancarkan, tetapi ia juga berbeza daripada apa-apa di pasaran. Dalam perlepasan lain, nampaknya fon telinga ini tidak akan mengikut falsafah reka bentuk telus fon telinga Nothing yang lain sama ada.

Imej-imej ini mencerminkan render yang bocor beberapa bulan yang lalu terima kasih kepada tipster Kuba Wojciechowski. Disebabkan kebocoran ini, kami juga mengetahui tentang Sub-jenama Zarah oleh XO.

Tiada apa-apa Zarah oleh XO render

Di luar penyenaraian ini, 91Mudah alih menemui fon telinga yang disenaraikan di bawah Kumpulan Minat Khas Bluetooth (SIG) minggu lepas. Akibatnya, kami tahu bahawa fon telinga akan menggunakan sambungan Bluetooth 5.2. Selain itu, ia mungkin dipramuat dengan perisian tegar versi 1.0.1.20 dan boleh menampilkan sokongan LHDC dan ANC.

Apakah pendapat anda tentang reka bentuk unik fon telinga TWS baharu Nothing? Beritahu kami di bahagian komen di bawah.

Sumber Diterjemahkan oleh Google Translate: Earbud Tiada apa-apa yang baharu dikesan dalam penyenaraian dan ia kelihatan agak pelik
oleh [author_name]

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker