Berita Teknologi

Berikut ialah bilangan Jam Tangan Pixel yang dihantar oleh Google pada tahun 2022

Kaitlyn Cimino / Android Authority

TL;DR

  • Laporan baharu menunjukkan Google menghantar hampir 900,000 Jam Tangan Pixel pada S4 2022.
  • Ini jauh lebih rendah daripada penghantaran Samsung dan Apple pada suku tersebut.
  • Ini adalah jam tangan pertama Google, dan ia tersedia di pasaran yang lebih sedikit berbanding peranti saingan.

Google melancarkannya yang telah lama ditunggu-tunggu Jam Tangan Pixel di samping Siri Pixel 7 kembali pada bulan Oktober, menawarkan reka bentuk bulat dan beberapa tambahan Google dan Fitbit. Adakah ia hit komersial, walaupun? Nah, nampaknya kami akhirnya mendapat beberapa angka penghantaran.

Canalys Q4 2022 penghantaran boleh pakai mengikut jenama

Bagaimanakah ia dibandingkan dengan jenama saingan, kemudian? Canalys menyatakan bahawa Samsung menghantar 2.9 juta peranti boleh pakai tetapi tidak memberikan angka untuk model Galaxy Watch tertentu, seperti yang baharu. Galaxy Watch 5 siri. Walau bagaimanapun, carta di atas menunjukkan bahawa penghantaran jam tangan pintar jenama Korea masih mengatasi penghantaran jam tangan Google (yang termasuk jam tangan pintar Fitbit juga).

Ini bukan satu kejutan sama sekali, kerana ini adalah jam tangan pintar pertama Google manakala Samsung telah menawarkan jam tangan selama kira-kira sedekad sekarang. Jam tangan Galaxy juga boleh didapati di lebih banyak tempat daripada yang boleh dipakai Google.

Sama ada cara, kedua-dua Google dan Samsung tidak dapat dibandingkan dengan penghantaran jam tangan pintar Apple pada Q4. Syarikat Cupertino dilaporkan mengumpul 13.8 juta Jam Tangan Apple dihantar pada suku tersebut.

Sumber Diterjemahkan oleh Google Translate: Berikut ialah bilangan Jam Tangan Pixel yang dihantar oleh Google pada tahun 2022
oleh [author_name]

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker