Berita Teknologi

Warna Samsung Galaxy S23 bocor dalam paparan akhbar

TL;DR

  • Paparan akhbar telah bocor yang didakwa menunjukkan warna Samsung Galaxy S23.
  • Nampaknya akan ada model hijau, merah jambu, hitam dan putih.
  • Semua warna kelihatan agak diredam.

Berkemungkinan besar itu Samsung akan melancarkan penyertaan terbaharu dalam siri Galaxy S perdananya dalam masa 30 hari akan datang. Kami berharap syarikat itu akan mengumumkan tarikh keluaran tidak lama lagi. Sementara itu, kami mempunyai kebocoran yang sepatutnya memuaskan hati peminat.

Di bawah, anda akan menemui paparan akhbar yang bocor yang menunjukkan bahagian belakang Galaxy S23 dan Galaxy S23 Ultra (melalui Kebocoran Tebas). Paparan ini mungkin menggambarkan Samsung Galaxy S23 warna.

Lihat kebocoran di bawah!

Warna Samsung Galaxy S23 bocor

Atas sebab apa pun, kebocoran ini mempunyai empat warna untuk Galaxy S23 Ultra dan tiga warna untuk Galaxy S23. Ia berkemungkinan besar warna keempat — putih pudar — akan tersedia untuk Galaxy S23 vanila juga. Walau bagaimanapun, ada kemungkinan Samsung menempahnya untuk model Ultra secara eksklusif.

Walau apa pun, empat warna yang kita lihat di sini – hijau, hitam, merah jambu dan putih – sangat diredam. Malah hitam kelihatan lebih seperti kelabu gelap, dan model merah jambu dan putih kelihatan hampir boleh ditukar ganti.

Dalam erti kata lain, jika anda mengharapkan warna Samsung Galaxy S23 yang berani dan terang, anda mungkin akan kecewa.

Jika anda tertanya-tanya tentang Galaxy S23 Plus, Samsung hampir selalu menawarkan warna yang sama untuk model itu seperti versi vanila. Jadi kita tidak sepatutnya melihat banyak perubahan di sana.

Apa pendapat anda tentang warna-warna ini? Beritahu kami dalam ulasan.

Sumber Diterjemahkan oleh Google Translate: Warna Samsung Galaxy S23 bocor dalam paparan akhbar
oleh [author_name]

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker