Berita Teknologi

Tinjauan: Adakah dapur anda zon bebas teknologi atau tidak?

Kami melihat sekumpulan teknologi hebat di CES 2023dan seperti biasa, peralatan dapur pintar berada di barisan hadapan dalam semua itu. Daripada papan pemotong pintar kepada ketuhar AI, peti sejuk parti yang menukar warna, pengadun pintar dan banyak lagi, kami melihat semuanya, dan ia membuatkan kami terfikir — berapa ramai daripada pembaca kami yang mempunyai dapur teched-up?

Adakah anda memiliki sebarang peralatan dapur pintar? Mungkin anda mempunyai pembuat kopi yang bersambung atau salah satu peti sejuk yang membuat senarai beli-belah untuk anda. Mungkin anda mempunyai Alexa atau Nest pembesar suara/paparan pintar untuk bantuan dengan resipi. Ambil tinjauan pendapat kami di bawah dan beritahu kami sama ada dapur anda adalah zon bebas teknologi atau tidak.

Adakah dapur anda zon bebas teknologi?

8 undi

Jika anda mempunyai beberapa peralatan yang menarik di dapur anda atau hanya penyambung pintar seperti suis pintar, kami ingin tahu apa itu. Hantarkan talian kepada kami di bahagian komen dan beritahu kami teknologi dapur yang anda miliki atau sesuatu yang mungkin anda ingin beli seterusnya.

Sumber Diterjemahkan oleh Google Translate: Tinjauan: Adakah dapur anda zon bebas teknologi atau tidak?
oleh [author_name]

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker