Berita Teknologi

Samsung mendedahkan tarikh Galaxy Unpacked untuk siri Galaxy S23

TL;DR

  • Acara Galaxy Unpacked tahun ini akan diadakan pada hari Rabu, 1 Februari 2023, jam 1:00 PM ET.
  • Acara ini akan diadakan secara langsung di San Francisco, tetapi juga akan disiarkan secara langsung pada semua saluran biasa Samsung.
  • Kemungkinan acara ini juga akan menjadi tarikh pelancaran siri Galaxy S23.

Masanya telah tiba untuk satu lagi acara Samsung Galaxy Unpacked. Selepas berminggu-minggu spekulasi, Samsung akhirnya mengesahkan bahawa acara Galaxy Unpacked pertama 2023 akan berlaku pada hari Rabu, 1 Februari, jam 1:00 PM ET.

Sama seperti acara tahun lepas — yang berlaku pada 9 Februari — mendedahkan siri Galaxy S22, rancangan tahun ini dijangka mendedahkan Siri Galaxy S23. Walau bagaimanapun, tidak seperti beberapa tahun lepas, acara ini akan berlaku secara langsung.

Berlangsung di San Francisco, CA, Samsung akan mengadakan acara itu di Auditorium Masonic. Walau bagaimanapun, anda tidak memerlukan jemputan dan tiket kapal terbang untuk melihat perkara yang diumumkan. Syarikat itu juga akan menyiarkan secara langsung pengumuman di YouTube, Samsung.comdan salurannya yang lain secara percuma.

Acara Galaxy Unpacked Samsung biasanya berfungsi sebagai tarikh pelancaran untuk telefonnya yang diumumkan, jadi siri Galaxy S23 sepatutnya tersedia untuk pembelian semasa atau selepas acara tersebut. Untuk itu, organisasi yang berpangkalan di Korea mendedahkan ia akan membuka tawaran rizab AS untuk peranti Galaxy akan datang bermula hari ini dan berakhir pada 1 Februari.

Jika anda ingin menempah satu untuk diri sendiri, Samsung menyatakan bahawa ia menawarkan perjanjian tanpa komitmen. Ini bermakna anda tidak perlu meletakkan wang, anda hanya perlu memberikan nama dan alamat e-mel anda untuk menempah telefon anda. Mereka yang menempah telefon di Samsung.com atau Shop Samsung App boleh mendapat kredit $50 untuk prapesanan satu peranti dan $100 untuk dua peranti.

Tempah Galaxy S23 anda dengan mengklik pada butang di bawah.

Sumber Diterjemahkan oleh Google Translate: Samsung mendedahkan tarikh Galaxy Unpacked untuk siri Galaxy S23
oleh [author_name]

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker