Berita Teknologi

Samsung exec menggoda dua produk Ultra yang akan datang ke acara Unpacked Februari

TL;DR

  • Ketua Perniagaan MX di Samsung mengeluarkan blog yang mengusik beberapa produk yang datang ke Samsung Unpacked.
  • Blog itu secara khusus menyebut dua peranti premium.
  • Acara Samsung Unpacked dijadualkan pada 1 Februari.

Kami hanya tinggal kira-kira dua minggu lagi Acara Samsung Unpacked. Ketika kami semakin hampir dengan tarikh besar, seorang eksekutif Samsung telah memberi kami sedikit usikan tentang apa yang diharapkan daripada rancangan itu, termasuk dua peranti premium.

Hari ini, Ketua Perniagaan MX di Samsung, Dr. TM Roh, mengeluarkan catatan blog di laman akhbar syarikat itu. Siaran itu kebanyakannya menumpukan pada inovasi mudah alih, maksud jenama Ultra dalam portfolio Galaxy, dan perkara lain yang anda harapkan untuk dilihat dalam blog sedemikian yang membawa kepada acara besar syarikat.

Namun, di antara semua ceramah perniagaan dalam blog, Roh menyelinap dalam berita menarik. Di penghujung blog, Roh menyebut Samsung akan memperagakan dua peranti premium.

Apakah dua peranti yang dia cakapkan ini? Malangnya, kami tidak akan mengetahui dengan pasti sehingga peristiwa itu berlaku, tetapi kami boleh membuat spekulasi.

Dalam blog, dia bercakap tentang cara mereka menggabungkan pengalaman Note dengan Ultra sejak S20. Sudah dijangkakan bahawa siri Galaxy S23 akan diumumkan semasa pameran itu. Jadi salah satu peranti itu berkemungkinan Galaxy S23 Ultra.

Lebih jauh ke bawah, Roh bercakap tentang Galaxy Tab S8 Ultra. Terdapat kemungkinan bahawa peranti kedua boleh menjadi tablet Galaxy serba baharu.

Adakah anda fikir Roh sedang mengusik Galaxy S23 Ultra dan Galaxy Tab S9 Ultra? Atau adakah anda fikir dia mengusik sesuatu yang lain? Beritahu kami dalam ulasan di bawah.

Sumber Diterjemahkan oleh Google Translate: Samsung exec menggoda dua produk Ultra yang akan datang ke acara Unpacked Februari
oleh [author_name]

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker