Berita Teknologi

Raksasa Razer Kiyo Pro Ultra menjadikan anda kelihatan hebat

Bogdan Petrovan / Android Authority

TL;DR

  • Di CES 2023, kami melihat Razer Kiyo Pro Ultra.
  • Kamera web yang besar ini akan membuatkan anda kelihatan hebat untuk strim Twitch atau panggilan Zoom anda yang seterusnya.
  • Ia bermula pada $300 dan boleh didapati sekarang.

Kebanyakan orang cukup berpuas hati dengan kamera web yang disertakan bersama mereka komputer riba. Ada yang mahukan peningkatan, jadi mereka akan mendapatkan kamera asas 1080p untuk beberapa dolar. Tetapi bagaimana jika anda mahu kelihatan sangat luar biasa untuk aliran Twitch anda yang seterusnya?

Masukkan Razer Kiyo Pro Ultra, kamera web baharu yang diperkenalkan oleh syarikat tiga ular di CES 2023. Seperti yang dicadangkan oleh namanya, ini adalah kamera web yang sangat canggih yang memberikan kualiti yang tiada tandingan.

Walau bagaimanapun, dengan semua kuasa itu datang saiz yang besar. Kamera web adalah kira-kira saiz kanta DSLR tradisional dan hampir sama beratnya. Walaupun anda benar-benar boleh melampirkan ini pada paparan komputer riba, bersiaplah untuk beberapa ketawa daripada orang di sekeliling anda, kerana ia akan kelihatan agak tidak masuk akal.

Namun, buktinya ada pada puding. Masa kami dengan Razer Kiyo Pro Ultra membuktikan bahawa ia agak menggerunkan, dan output resolusi tingginya — serta bokeh semulajadinya — menjadikan ini mungkin kamera web terbaik yang tersedia hari ini.

Anda boleh membeli kamera raksasa ini sekarang untuk $300 terus dari Razer.

Sumber Diterjemahkan oleh Google Translate: Raksasa Razer Kiyo Pro Ultra menjadikan anda kelihatan hebat
oleh [author_name]

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker