Berita Teknologi

Projektor Freestyle 2023 daripada Samsung mempunyai beberapa peningkatan yang bagus

TL;DR

  • Samsung telah mengumumkan versi 2023 projektor mudah alih The Freestyle.
  • Projektor lontaran pendek termasuk tiga laser dan ciri seperti Edge Blending, di mana anda boleh menggabungkan imej daripada dua projektor menjadi satu.
  • Belum ada maklumat mengenai tarikh keluaran atau harga untuk The FreeStyle 2023.

Di CES 2022, Samsung mengumumkan The Freestyle, projektor mudah alih dengan reka bentuk bulat yang boleh menayangkan imej pada dinding, meja atau malah pada siling. Ia juga mempunyai sistem pengendalian yang sama di dalam TV pintar Samsung untuk menstrim Netflix, Disney Plus dan banyak lagi. Ulasan projektor ini agak bercampur-campur, kerana ramai pengulas berpendapat bahawa projektor mudah alih lain mempunyai lebih banyak ciri pada kos yang lebih kecil. Samsung tidak membiarkan itu menghalangnya. Pada CES 2023Samsung mengumumkan Freestyle 2023, versi reka bentuk semula projektor yang menambahkan beberapa penambahbaikan pada formula.

Daripada reka bentuk kecil seperti tin, Freestyle 2023 adalah berbentuk menara, yang menurut Samsung menjadikannya lebih sebati dalam sebarang jenis bilik. Di dalam, projektor kini mempunyai tiga laser, serupa dengan projektor ultra-lontaran pendek lain yang semakin popular sebagai pengganti TV besar. Ia juga mempunyai teknologi Edge Blending, yang boleh menyambungkan dua projektor Freestyle 2023 bersama-sama untuk unjuran yang lebih cerah dan lebih luas.

Model Freestyle 2023 masih mempunyai OS TV pintar Samsung yang dipasang, dan ia membenarkan pemilik berinteraksi dengan apl khas tertentu, sama ada dengan menyentuh imej yang ditayangkan pada dinding atau permukaan lain atau dengan gerak isyarat. Samsung berkata ini akan membolehkan interaksi dengan kandungan seperti metaverse.

Projektor baharu juga akan menyokong auto keystone, autofocus dan banyak lagi. Pada masa penulisan ini, kami masih tidak mengetahui harga atau tarikh keluaran Freestyle 2023, tetapi kami akan mendapat maklumat itu daripada Samsung apabila ia tersedia.

Sumber Diterjemahkan oleh Google Translate: Projektor Freestyle 2023 daripada Samsung mempunyai beberapa peningkatan yang bagus
oleh [author_name]

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker