Berita Teknologi

OnePlus mungkin semakin hampir melancarkan tablet yang dikhabarkan

TL;DR

  • Khabar angin mencadangkan bahawa OnePlus sedang mengusahakan tablet baharu.
  • Khabar angin mendakwa tablet itu sedang diuji di India.
  • Tablet itu dipercayai diberi nama kod “Aries” dan boleh dilancarkan lebih awal daripada kemudian.

Seorang pencabar baharu nampaknya memasuki pergaduhan tablet Android β€” OnePlus. Pengeluar mungkin bukan sahaja bekerja pada tablet, tetapi ia juga boleh debut tidak lama lagi, menurut khabar angin baru.

Laporan daripada MySmartPrice mendakwa bahawa OnePlus sedang mengusahakan tablet Android pertamanya. Walaupun idea tablet OnePlus telah beredar untuk seketika, khabar angin ini memberikan beberapa maklumat baharu.

Menurut sumber outlet itu, tablet berkenaan dikatakan mempunyai nama kod β€œAries” dan nama rasmi boleh menjadi Pad OnePlus atau Tab OnePlus. Selain itu, khabar angin mendakwa bahawa Aries sedang menjalani ujian di India.

Laporan itu tidak menyebut tarikh pelancaran yang tepat, bagaimanapun, khabar angin itu menunjukkan bahawa peranti itu boleh debut tidak lama lagi. Ia juga boleh diperkenalkan bersama OnePlus 11R, yang mungkin sekitar Jun 2023, kata MySmartPrice.

Di luar laporan terbaharu ini, tidak ada banyak maklumat untuk diteruskan mengenai tablet yang dikhabarkan itu. Kembali pada Februari 2022, a bocor mendakwa bahawa peranti itu akan dilancarkan pada separuh pertama tahun itu dengan Android 12L, yang jelas salah. Selain daripada itu, baru sahaja berlaku kebocoran di sana sini yang mendakwa tablet itu akan datang.

Apa sahaja yang berlaku dengan tablet OnePlus, pastikan anda mengambil laporan terbaru ini dengan sebutir garam.

Sumber Diterjemahkan oleh Google Translate: OnePlus mungkin semakin hampir melancarkan tablet yang dikhabarkan
oleh [author_name]

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker