Berita Teknologi

Kebocoran OnePlus Nord 3 baru-baru ini mungkin salah

Dhruv Bhutani / Android Authority

TL;DR

  • OnePlus Nord 3 sudah pun diuji, dakwa laporan baharu.
  • Telefon ini dijangka dilancarkan pada suku kedua 2023.
  • Ia dilaporkan diberi nama kod “Larry.”

Kemas kini: 10 Januari 2023 (4:46 PG ET): Ia kelihatan seperti butiran yang disiarkan oleh MySmartPrice tentang Nord 3 yang didakwa tidak tepat. Leaker OnLeaks, aka Steve Hemmerstoffer, tweeted keluar ke Android Authority mengatakan bahawa telefon OnePlus yang diberi nama kod “Larry” sebenarnya adalah OnePlus Nord CE 3bukan Nord 3. Yang pertama telah diketepikan oleh Hemmerstoffer sendiri suatu ketika dahulu.

Tweet maklumat OnePlus Nord 3 salah

Tidak jelas sama ada laporan asal yang disebut di bawah mendapat nama kod OnePlus Nord 3 yang salah atau Nord CE 3 adalah yang sedang diuji oleh OnePlus pada masa ini. Kita hanya perlu menunggu dan menonton.


Artikel asal: 10 Januari 2023 (1: 05 AM ET): OnePlus kali terakhir mendedahkan peranti Nord bernombor kendiri — the OnePlus Nord 2 — pada 2021. Tidak perlu dikatakan, sudah lama menunggu untuk kemas kini. Kami melihat Nord 2T pelancaran tahun lepas, tetapi ia hanyalah kemas kini berulang kepada Nord 2, seperti yang berlaku dengan model “T” lain dalam Keluarga OnePlus. Kini nampaknya OnePlus akhirnya bersedia untuk melancarkan pengganti sepenuhnya kepada Nord 2 yang berkuasa dalam bentuk OnePlus Nord 3.

Laporan daripada MySmartPrice mendakwa bahawa Nord 3 kini sedang diuji di India. Telefon itu juga telah dibangunkan di negara ini, lapor outlet itu. Walaupun OnePlus mungkin sedang mengusahakan Nord 3 di India, ini tidak bermakna pelancaran telefon itu akan terhad kepada negara itu.

Nord 2 juga disediakan di Eropah, dan UK, selain India. Perkara yang sama berlaku dengan Nord yang asal. Kami menjangkakan Nord 3 akan mengikuti pelan pelancaran yang sama. Ya, ini bermakna tiada pelancaran AS untuk telefon OnePlus mampu milik.

Namun begitu, kebocoran terkini menunjukkan bahawa Nord 3 juga boleh menyaksikan pelancaran Jun/Julai seperti pendahulunya. Kami juga kini tahu bahawa telefon itu mungkin diberi nama kod “Larry,” jadi kami menjangkakan penyampai maklumat dan pengesan kod lain untuk mencari lebih banyak maklumat mengenainya dalam beberapa bulan akan datang.

Malangnya, tiada maklumat mengenai spesifikasi Nord 3 setakat ini.

Sumber Diterjemahkan oleh Google Translate: Kebocoran OnePlus Nord 3 baru-baru ini mungkin salah
oleh [author_name]

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker