Berita Teknologi

Kebocoran baharu menunjukkan TicWatch Pro 5 Mobvoi yang boleh disertakan dengan Wear OS 3

TL;DR

  • Paparan TicWatch generasi seterusnya Mobvoi telah bocor dalam talian.
  • Kebocoran itu mendakwa TicWatch baharu mungkin dihantar dengan Wear OS 3 dan cip Snapdragon W5 Plus.
  • Mobvoi mungkin melangkau generasi dan memanggil peranti itu TicWatch Pro 5.

Jika anda telah menunggu berita mengenai Mobvoi seterusnya jam pintar, anda boleh berhenti menunggu. Paparan TicWatch generasi seterusnya Mobvoi telah bocor dalam talian dengan beberapa butiran.

Hari ini, pembocor terkenal Kuba Wojciechowski melakukan apa yang mereka lakukan yang terbaik, menggunakan Twitter untuk menyiarkan kebocoran baharu. Kebocoran baharu nampaknya adalah TicWatch yang akan datang oleh Mobvoi, mungkin memberi kami pandangan pertama pada peranti itu.

Ia mendedahkan bahawa alat itu mungkin dipanggil Mobvoi TicWatch Pro 5 dan bukannya TicWatch Pro 4. Jika anda tertanya-tanya mengapa syarikat itu melangkau nombor, ia bukan atas sebab yang sama Samsung beralih daripada Galaxy S10 ke Galaxy S20. Sebaliknya ini lebih berkaitan dengan kepercayaan karut dalam budaya Cina yang menganggap nombor empat sebagai simbol nasib malang.

Wojciechowski juga mendakwa bahawa jam tangan pintar itu akan datang dengan cip Snapdragon W5 Plus dan Wear OS 3. Apabila Qualcomm melancarkan platform boleh pakai baharunya, telah diumumkan bahawa Mobvoi akan menjadi yang pertama memperkenalkan cip Snapdragon W5 Plus. Jam tangan ini dijadualkan untuk dilancarkan pada tahun 2022, tetapi rancangan tersebut gagal.

⌚️ Kebocoran: Mobvoi TicWatch Pro 5 – salah satu jam tangan pertama yang dihantar dengan Snapdragon W5(+) dan Wear OS 3 pic.twitter.com/FIg8BEcMQR

Daripada imej, kita dapat melihat bahawa reka bentuknya sedikit berbeza daripada pendahulunya dalam beberapa cara. Satu perubahan yang ketara ialah ia kelihatan telah berubah daripada dua mahkota kepada satu. Ia juga menampilkan rim bertekstur dan bukannya rim licin TicWatch Pro 3. Akhirnya, bezel nampaknya telah berkurangan sedikit.

Dalam tinjauan kami tentang TicWatch Pro E3, kami memberikannya 4 daripada 5 bintang dengan aduan kami ialah aktiviti lemah dan penjejakan tidur, tali murah dan OS yang semakin tua. Semoga TicWatch baharu ini dapat membetulkan kesilapan tersebut.

Sumber Diterjemahkan oleh Google Translate: Kebocoran baharu menunjukkan TicWatch Pro 5 Mobvoi yang boleh disertakan dengan Wear OS 3
oleh [author_name]

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker