Berita Teknologi

Kamera pemuka IQ Nexbase bersedia untuk digunakan dengan sambungan T-Mobile

TL;DR

  • Nextbase telah mengumumkan bahawa kamera pemuka IQnya akan menampilkan sambungan T-Mobile.
  • Kamera pemuka berkuasa AI akan mula dijual pada musim bunga ini di AS dan Kanada.
  • Ia akan berharga di bawah $500, dengan pelbagai pelan langganan.

Kamera pemuka Nextbase IQ akhirnya bersedia untuk digunakan di AS selepas kejayaan CES 2022 dilancarkan. Ya, anda membacanya dengan betul.

manakala CES 2023 sedang dijalankan, dikuasakan AI Nextbase Camera papan pemuka mula menarik perhatian kami tahun lepas. Kami juga memberikannya salah satu anugerah CES 2022 terbaik kami. Syarikat itu kini bersedia untuk melancarkan kamera pemuka IQ di Amerika Utara, terima kasih kepada perkongsian dengan T-Mobile. Pembawa akan menyampaikan sambungan kepada semua peranti Nextbase IQ di seluruh AS dan Kanada, membolehkan video masa nyata, pemberitahuan, kemas kini melalui udara dan ciri tambahan lain bagi kamera pemuka.

Bercakap tentang, Nextbase IQ padat dengan ciri-ciri pintar. Ia adalah sistem kamera pemuka dua kamera, dengan satu kamera dihalakan ke hadapan dan satu lagi di kabin. Terdapat juga kamera ketiga pilihan yang kelihatan dari tingkap belakang.

Menawarkan sehingga resolusi 4K dan kecerdasan AI onboard, kamera pemuka boleh memberitahu perkhidmatan kecemasan secara automatik jika anda terlibat dalam kemalangan, acara strim langsung di dalam dan di luar kenderaan anda kepada kenalan kecemasan, menyediakan klasifikasi dan pemantauan kelajuan dan jarak kenderaan lain, dan banyak lagi. Ia juga boleh memberi amaran kepada pemilik jika kereta mereka tersalah letak valet atau kanak-kanak sedang memandu. Sekiranya anda mendapati diri anda dalam situasi yang menyusahkan, anda boleh mengaktifkan suara mod yang menstrim rakaman masa nyata ke awan dengan serta-merta. Bunyi cemerlang, kan?

Jika anda berharap untuk membeli kamera pemuka terbaik ini, anda perlu menunggu sehingga Musim Bunga tahun ini. Pada masa itulah Nextbase IQ naik untuk dijual pada harga di bawah $500. Langganan perkhidmatan Nextbase yang berdedikasi akan bermula pada harga kurang daripada $10 sebulan.

Sumber Diterjemahkan oleh Google Translate: Kamera pemuka IQ Nexbase bersedia untuk digunakan dengan sambungan T-Mobile
oleh [author_name]

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker