Berita Teknologi

JBL Bar 1300X ialah bar hujung tertinggi dalam senarainya

Bogdan Petrovan / Android Authority

TL;DR

  • JBL Bar 1300X mendarat di CES 2023.
  • Sistem modular ini mempunyai dua pembesar suara belakang yang boleh ditanggalkan apabila anda mahukan pengalaman keliling penuh itu.
  • Bar bunyi berharga $1,700 dan akan tersedia pada 19 Februari.

Secara amnya, bar bunyi wujud sebagai penyelesaian antara kepada audio TV yang buruk. Jika anda mahukan bunyi yang lebih baik daripada TV anda sahaja boleh menyediakan tetapi tidak mahu sistem sekeliling penuh, bar bunyi adalah jalan tengah yang baik.

JBL Bar 1300X, bagaimanapun, mengaburkan garis. Dilancarkan pada CES 2023, bar bunyi ini mempunyai pembesar suara belakang boleh tanggal yang membolehkan anda mendapatkan pengalaman sekeliling penuh itu apabila anda mahukannya. Pembesar suara belakang adalah wayarles sepenuhnya, jadi anda boleh mematikannya apabila perlu dan meletakkannya di tempat yang diperlukan. Apabila anda selesai, anda boleh menangkapnya kembali.

Setiap pembesar suara belakang mempunyai hayat bateri yang mencukupi untuk bertahan kira-kira 10 jam, menurut JBL. Memasangnya pada unit utama mengecasnya semula. Bar bunyi dan pembesar suara belakang juga menyokong Bluetooth, jadi ini berfungsi sebagai sistem bunyi Bluetooth untuk ruang tamu anda.

Dengan semua kuasa dan serba boleh ini, anda akan mendapatkan wang tunai yang serius. JBL Bar 1300X berharga $1,700 dan mencapai rak kedai pada 19 Februari. Jelas sekali, anda boleh mendapatkan sistem keliling yang baik untuk wang sebegitu. Walau bagaimanapun, ini memerlukan banyak ruang, wayar dan beberapa tahap kepakaran, jadi ini adalah penyelesaian yang bagus untuk orang yang tidak mahukan kerumitan itu.

Sumber Diterjemahkan oleh Google Translate: JBL Bar 1300X ialah bar hujung tertinggi dalam senarainya
oleh [author_name]

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker