Berita Teknologi

Begini cara Flip to Shhh boleh berfungsi pada Pixel Fold

TL;DR

  • Laporan baharu telah mendedahkan bagaimana Google akan mengendalikan Flip to Shhh pada Pixel Fold.
  • Ciri ini memerlukan pengguna untuk melipat peranti dan meletakkannya menghadap ke bawah.

Telefon pintar telah menawarkan ciri flip untuk senyap selama bertahun-tahun sekarang, membolehkan anda meletakkan skrin peranti anda ke bawah untuk menyenyapkan isyarat dan nada dering. Pandangan Google sendiri terhadap ciri ini dipanggil Flip to Shhh, tetapi bagaimana ini akan berfungsi pada Pixel Fold yang akan datang?

Nasib baik, 9to5Google digali ke dalam versi stabil Kesejahteraan Digital app (versi 1.5), dan menemui rentetan yang berkaitan dengan Flip to Shhh untuk telefon boleh lipat.

โ€œUntuk menghidupkan Jangan Ganggu, pastikan telefon anda dilipat dan letakkan menghadap ke bawah pada permukaan rata. Anda akan merasakan getaran halus apabila Jangan Ganggu dihidupkan,โ€ membaca baris teks yang berkaitan, menurut outlet itu.

Pendekatan ketara Google untuk boleh dilipat bermakna anda hanya meletakkan paparan penutup menghadap ke bawah. Ini kelihatan seperti penyelesaian yang cukup jelas, kerana membuka peranti dan meletakkan skrin lipat menghadap ke bawah kelihatan janggal dan mungkin akan mengakibatkan kerosakan pada skrin ini. Lagipun, paparan lipat semuanya diperbuat daripada plastik dan lebih terdedah kepada calar daripada paparan kaca yang digunakan pada telefon pintar konvensional.

Walau apa pun, kami ingin tahu apa lagi yang Google sediakan untuk perisian Pixel Fold. Di sini berharap kita dapat melihat beberapa ciri gaya Mod Flex, sama seperti Samsung boleh lipatserta ciri bagus lain untuk memanfaatkan faktor bentuk.

Sumber Diterjemahkan oleh Google Translate: Begini cara Flip to Shhh boleh berfungsi pada Pixel Fold
oleh [author_name]

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker