Berita Teknologi

Apple mungkin sedang mengusahakan paparan pintar untuk menandingi Tablet Pixel: Laporan

Oliver Cragg / Android Authority

TL;DR

  • Apple dilaporkan sedang mengusahakan paparan pintar berasaskan iPad yang boleh dipasang pada dinding atau benda lain menggunakan pengikat magnet.
  • Peranti ini dijangka lebih kecil dan lebih murah daripada iPad.

Paparan pintar Apple yang didakwa akan menggunakan sistem pelekap magnetik untuk dipasang pada dinding atau tempat lain. Tidak jelas sama ada peranti itu akan berlabuh pada pembesar suara atau stesen pengecasan, atau campuran kedua-duanya untuk bersaing dengan peranti seperti Hab Nest atau Pertunjukan Gema.

Laporan itu seterusnya mengatakan bahawa peranti itu ditujukan terutamanya untuk panggilan FaceTime dan mengawal peranti rumah pintar yang lain. Bunyinya boleh jadi Perkara didayakan, seperti HomePod terbaharu Apple.

Ia juga kedengaran sangat hebat seperti Google yang akan datang Tablet Pixel, itu juga bertujuan untuk menjadi peranti tinggal di rumah. Sumber memberitahu Gurman bahawa terdapat juga perbincangan di Apple mengenai paparan pintar yang lebih besar. Bagaimanapun, syarikat itu dijangka tidak melancarkan mana-mana daripadanya sehingga awal tahun depan atau lebih lewat.

An Apple TV muat semula juga boleh terdapat pada kad, seperti yang dinyatakan oleh Gurman. Kotak penstriman baharu boleh mendarat pada separuh pertama 2024 dengan pemproses yang lebih pantas.

Sumber Diterjemahkan oleh Google Translate: Apple mungkin sedang mengusahakan paparan pintar untuk menandingi Tablet Pixel: Laporan
oleh [author_name]

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker