Berita Teknologi

Akhbar rasmi Galaxy S23 Plus dan Ultra menyebabkan kebocoran menjelang acara Unpacked

TL;DR

  • Paparan baharu Galaxy S23 Plus dan Ultra telah bocor.
  • Hasilnya mungkin daripada bahan akhbar rasmi.

milik Samsung Galaxy Dibongkar acara hampir tiba. Tetapi nampaknya tumpuan telah dicuri daripada rancangan itu kerana kebocoran tepat pada masanya muncul untuk mendedahkan paparan rasmi Galaxy S23 Plus dan Ultra yang dimaksudkan untuk akhbar.

Walaupun kami telah melihat bahagian kami yang saksama mengenai kebocoran Galaxy S23 sejak beberapa bulan lalu, tiada satu pun daripada mereka telah menjadi imej rasmi peranti tersebut. The renders penerbitan Belanda Nieuwe Mobile dakwaan adalah daripada bahan akhbar rasmi seolah-olah mengesahkan banyak perkara yang diharapkan daripada kedua-dua telefon bimbit itu. Kedua-duanya kelihatan mempunyai badan kaca dengan bingkai logam yang dililit di sekelilingnya, Ultra mengekalkan badan segi empat tepatnya dan Plus mempunyai bucu bulat, dan persediaan kamera yang serupa dengan model generasi terakhir.

Berlepas dari keluarga Galaxy S22, bagaimanapun, barisan Galaxy S23 semuanya akan tersedia dalam empat warna berbeza: hitam, putih, hijau dan merah jambu muda. Khususnya, warna ini dirujuk sebagai Phantom Black, Cotton Flower, Botanic Green, dan Misty Lilac.

Menurut khabar angin, Galaxy S23 Ultra boleh dilengkapi dengan 200MP. Jika ini benar, ini adalah kali pertama Samsung mencuba memasukkan banyak megapiksel ke dalam salah satu kamera telefon Galaxynya.

Setakat Galaxy S23 Plus, terdapat khabar angin yang kita dapat melihat sedikit peningkatan dalam hayat bateri dengan bateri 4,700mAh dan peningkatan dalam resolusi kamera swafoto kepada 12MP. Di luar itu dan penambahbaikan pada perisian, tidak dijangka ia akan berbeza secara drastik daripada S22 Plus.

Apakah pendapat anda tentang paparan Galaxy S23 Plus dan Ultra? Beritahu kami di bahagian komen di bawah.

Sumber Diterjemahkan oleh Google Translate: Akhbar rasmi Galaxy S23 Plus dan Ultra menyebabkan kebocoran menjelang acara Unpacked
oleh [author_name]

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker