Berita Teknologi

Adakah anda jurugambar yang ditetapkan di perhimpunan sosial?

Robert Triggs / Android Authority

Musim perayaan ialah masa yang sesuai untuk menangkap foto dan video orang tersayang, haiwan peliharaan yang comel, makanan yang lazat dan banyak lagi. Jadi kita tidak dapat tidak melihat satu atau dua telefon pintar keluar pada satu ketika untuk mengambil gambar dan merakam video.

Kejadian ini membuatkan kami tertanya-tanya sama ada anda jurugambar yang ditetapkan di perhimpunan sosial. Teruskan mengundi dalam tinjauan pendapat di bawah untuk memberikan jawapan anda kepada kami.

Adakah anda jurugambar yang ditetapkan di perhimpunan sosial?

53 undi

Kita boleh lihat mengapa sesetengahnya Android Authority pembaca akan dilantik sebagai jurugambar, kerana pembaca kami cenderung menjadi sekumpulan yang celik teknologi. Mereka mungkin mempunyai telefon pintar terkini dan terhebat atau cukup tahu untuk mengambil gambar terbaik.

saya? Saya adalah jurugambar yang ditetapkan di kebanyakan perhimpunan sosial, tetapi itu bukan disebabkan oleh kemahiran saya. Sebaliknya, saya biasanya cenderung untuk mempunyai telefon kamera terbaik dan gabungkan itu dengan kuantiti tangkapan yang banyak. Saya rasa saya benar-benar perlu mempersoalkan kami panduan tips kamera telefon pintar.

Sumber Diterjemahkan oleh Google Translate: Adakah anda jurugambar yang ditetapkan di perhimpunan sosial?
oleh [author_name]

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker