Berita Teknologi

5 apl Android yang anda tidak patut terlepas minggu ini

Selamat datang ke ke-465 Apl Android Mingguan dan edisi terakhir pada 2022. Selamat tahun baharu, dan berikut ialah tajuk utama minggu lalu:

  • Kami bertanya kepada pembaca kami sejauh mana prestasi Google tahun ini. Anda semua memberitahu kami yang anda fikir Google berjaya pada tahun ini, baik dari segi perkakasan dan perisian. Berkenaan statistik, 48% daripada anda mengatakan bahawa Google mempunyai tahun yang baik, manakala hanya kira-kira 5% berpendapat tahun itu adalah kegagalan total. Anda boleh menekan pautan untuk melihat statistik yang lebih terperinci.
  • Kami juga bertanya kepada pembaca kami apabila mereka memuatkan apl pada Android kali terakhir. Lebih 40% pembaca kami telah memuatkan sisi apl dalam bulan lepas, dan hanya kira-kira 15% tidak pernah memuat sisi apl sama sekali. Kami mendapati bahawa menarik kerana naratif biasa ialah pemuatan sisi jarang berlaku. Nampaknya, kami mempunyai beberapa pembaca yang jarang ditemui.
  • Adam Birney kita sendiri cuba melakukannya gunakan Terjemahan Google dalam perjalanan dengan beberapa hasil yang bercampur-campur. Contohnya, beberapa ciri mesra pengembara tidak berfungsi di luar talian. Adam menggariskan pengalamannya dengan pelbagai ciri berfungsi atau tidak berfungsi, dan anda boleh membacanya di pautan di atas.
  • Google bimbang tentang Carian. Bilangan alatan AI dan popularitinya yang melonjak membuatkan syarikat itu agak maju. Khabarnya, situasi ini adalah kod merah di Google. Kebimbangannya ialah respons AI memberikan jawapan yang ketat sehingga orang tidak akan mengklik pautan pengiklanan lagi, yang akan menyebabkan Google kehilangan banyak wang. Tekan pautan untuk terus membaca, dan kami akan terus memantau untuk melihat apa yang berlaku.
  • Seperti biasa, kami telah membulatkan apl Android baharu terbaik, permainan Android baharu terbaikdan apl dan permainan yang paling kontroversi dari tahun lepas. Anda boleh menekan mana-mana pautan untuk menyemak pilihan kami. Secara keseluruhan, terdapat 50 apl dan permainan untuk ditatal, bersama-sama dengan sepuluh lagi apl dan permainan yang kontroversi. Ia adalah tahun yang cukup menarik dengan beberapa pelancaran yang menarik.

Alliance Alive HD Remastered

Harga: $11.99

Alliance Alive HD Remastered ialah induk semula permainan Nintendo 3DS dengan nama yang sama. Ia juga tersedia di Steam, Nintendo Switch dan iOS. Permainan ini adalah RPG yang berlaku dalam dunia fantasi. Pemain akhirnya berakhir dengan sembilan watak, cerita masing-masing berjalin antara satu sama lain. Pertempuran adalah berasaskan giliran dan agak menunjukkan JRPG pada eranya. Permainan ini merangkumi keseluruhan cerita daripada yang asal, bersama dengan grafik yang dikemas kini, ciri baharu, dan, sudah tentu, kawalan mudah alih. Ia agak mahal pada $11.99, tetapi tiada iklan atau pembelian dalam apl untuk mencemarkan pengalaman selepas itu.

Pelancar Semata-mata

Harga: Percuma

Tangkapan skrin Pelancar Semata-mata 2022

Mere Launcher ialah pelancar minimalis dengan ikon yang lebih besar. Skrin utama menunjukkan apl kegemaran anda, dengan pintasan mudah ke laci aplikasi tempat anda boleh menemui segala-galanya. Apl ini termasuk tema gelap dan terang, fungsi warna latar belakang untuk kontras yang dipertingkatkan, malah anda boleh mengorientasikan landskap pelancar jika perlu. Tiada banyak ciri tambahan, tetapi itu adalah perkara biasa untuk apl minimalis. Ia bukan separuh buruk dan berfungsi dengan baik dalam ujian kami.

Bandar Beku

Harga: Percuma untuk bermain

Frozen City ialah simulator pembinaan bandar. Ia berlatarkan dunia yang dilanda salji dan ais, dan itu memainkan peranan dalam aspek survival permainan. Anda perlahan-lahan membina bandar anda, menugaskan mangsa yang baru tiba untuk melakukan tugas, meneroka hutan belantara dan bertahan dalam kesejukan. Ia adalah permainan yang agak mudah tanpa banyak liku-liku untuk mengganggu pemain. Terdapat transaksi mikro, tetapi ia tidak mengerikan. Selain daripada beberapa pepijat permainan awal, semuanya berfungsi dengan baik.

Pengurus Pautan Saya

Harga: Percuma

Tangkapan skrin Pengurus Pautan Saya 2022

Pengurus Pautan Saya ialah apl untuk mengatur dan mengurus penanda halaman pelayar web anda. Ini adalah aplikasi yang sangat bagus jika anda menggunakan penyemak imbas web yang tidak menyokong penanda halaman atau yang tidak membenarkan anda menyegerakkannya ke peranti baharu. Ia adalah aplikasi yang agak mudah secara keseluruhan. Anda meletakkan pautan anda di sana, menyusunnya, dan mendapatkannya semula apabila diperlukan. Terdapat fungsi import dan eksport, jadi anda boleh menyandarkannya. Ia juga tidak memerlukan akses Internet, menjadikannya aplikasi luar talian sepenuhnya. Tidak banyak yang salah dengan yang ini, dan ia berfungsi dengan baik dalam ujian kami.

Pernah Legion

Harga: Percuma untuk bermain

Tangkapan skrin Ever Legion 2022

Ever Legion ialah RPG terbiar. Permainan ini memulakan pengembaraan pemain untuk menyelamatkan keluarga mereka daripada bertukar menjadi raksasa mayat hidup. Anda mengumpul wira, biarkan mereka berperang untuk meningkatkan tahap, dan maju melalui permainan. Seperti yang dicadangkan oleh genre, permainan ini bermain sendiri di latar belakang supaya anda boleh mengisar semasa anda tidur. Grafiknya bagus. Kami menyukai reka bentuk dunia lebih daripada reka bentuk watak, tetapi ia adalah pengalaman yang sangat seperti Diablo, dengan palet warna gelap. Ia bersaing dengan permainan seperti AFK Arena, dan selagi pembangun tidak membuat kekacauan, ia sebenarnya mungkin berjaya melakukannya.


Jika kami terlepas sebarang berita atau keluaran apl Android atau permainan besar, beritahu kami mengenainya dalam ulasan.
Terima kasih kerana membaca. Cuba ini juga:

Sumber Diterjemahkan oleh Google Translate: 5 apl Android yang anda tidak patut terlepas minggu ini
oleh [author_name]

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker