Berita Teknologi

YouTube akhirnya berhenti ranap pada peranti Apple, untuk sesetengah orang

Robert Triggs / Android Authority

TL;DR

  • YouTube sedang ranap pada pelbagai peranti iOS.
  • Ranap sistem berlaku dalam masa seminit selepas membuka apl.
  • YouTube telah mengakui isu tersebut dan sedang berusaha untuk menyelesaikannya.

Jika anda seorang pemilik iPhone yang cuba menggunakan Youtube hari ini, anda mungkin tertanya-tanya apa yang berlaku. Ternyata terdapat isu yang menyebabkan apl itu ranap. Tetapi sekarang masalah itu harus diperbaiki mengikut YouTube.

Awal hari ini, pengguna iPhone berbondong-bondong ke Twitter untuk melaporkan isu dengan YouTube. Nampaknya, apabila cuba membuka YouTube pada iOS, apl itu dilaporkan akan ranap sejurus selepas itu. Tidak menutup apl mahupun memulakan semula apl itu sama ada membetulkan keadaan.

Bilangan pengguna yang terjejas oleh pepijat meningkat cukup besar petang ini sehingga Pasukan YouTube di Twitter mengakui isu itu dan mengatakan bahawa pembaikan sedang dalam perjalanan.

hai, kami sedar bahawa ramai di antara anda yang menggunakan apl YouTube pada peranti iOS mungkin mengalami ranap sistem

kami sangat kesal tentang perkara ini & telah mula berusaha untuk membetulkan! kemas kini tidak lama lagiπŸ”

IPhone Apple bukan satu-satunya peranti iOS yang mengalami masalah sama ada. Pepijat ditemui pada iPad dan apl tvOS untuk Apple TV juga. Selain itu, nampaknya ada juga yang melaporkan isu ini di YouTube Music.

Walaupun keadaan huru-hara, ia kelihatan seperti YouTube telah menolak penyelesaian, menurut akaun Twitter syarikat itu.

hai! apl YouTube pada peranti iOS kini sepatutnya berfungsi dengan baik tanpa ranap sistem!

terima kasih kerana bertahan di sana πŸ’™

Tetapi berdasarkan balasan kepada tweet terbaru Pasukan YouTube, ada yang masih mengalami ranap sistem. Buat masa ini, nampaknya semua pengguna ini boleh lakukan ialah dengan sabar menunggu keadaan menjadi lebih baik.

Sumber Diterjemahkan oleh Google Translate: YouTube akhirnya berhenti ranap pada peranti Apple, untuk sesetengah orang
oleh [author_name]

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker