Berita Teknologi

Varian Pixel Tablet Pro membuat penampilan lain dalam kod Google

TL;DR

  • Seorang pemburu kod telah menemui bukti versi Pro bagi Tablet Pixel.
  • Varian ini mempunyai nama kod yang sama seperti Vanilla Pixel Tablet, hanya dengan “Pro” yang dilampirkan pada namanya.

Google telah memberi kami banyak maklumat tentang Tablet Pixel terima kasih kepada pendedahan awal di I/O 2022 dan kemudiannya Acara Made By Google pada bulan Oktober. Kebocoran telah menyebabkan selebihnya, menganggap Tablet Pixel sebagai peranti yang tinggal di rumah yang tidak mempunyai modem, GPS, penderia jarak dan lebih banyak teknologi yang biasanya anda temui di iPad dunia. Tetapi bagaimana jika Google telah menyimpan semua ini untuk varian Tablet Pixel yang lebih tinggi?

Penggali kod Kuba Wojciechowski telah menemui rujukan kepada kemungkinan Pixel Tablet Pro dalam apl Google Camera Go.

Selain daripada menumpahkan beberapa maklumat tentang kemungkinan Piksel 8 ciri kamerakod apl merujuk peranti yang dipanggil “TangorPro.”

Tangor sangat dipercayai sebagai nama kod untuk Tablet Pixel. Teks kod bukan sahaja merujuk kepada Tangor biasa, aka Vanila Pixel Tablet tetapi secara berasingan menyebut perkataan TangorPro, dengan kuat menunjukkan varian Pro daripada Google slate.

Ini bukan kali pertama kami melihat bukti kod Pixel Tablet Pro. 9to5GooglePasukan cerapan APK juga menemui rujukan tentang peranti itu pada bulan September.

Tidak jelas sama ada ini adalah peranti yang akan dikeluarkan oleh Google bersama-sama Tablet Pixel standard tahun depan atau jika ia adalah sesuatu yang sedang diusahakan oleh syarikat untuk masa hadapan.

Juga tiada maklumat tentang kemungkinan spesifikasi bagi apa yang dipanggil Pixel Tablet Pro. Tablet Pixel yang akan datang akan dilengkapi dengan Chipset Tensor generasi pertama Google. Memandangkan ia dikeluarkan pada 2023, kami berharap untuk melihatnya Piksel 7-memperkasakan Tensor G2 di atasnya. Bolehkah Pixel Tablet Pro menjadi orang yang mendapat cip baharu? Mungkinkah ia juga versi yang menambah sambungan selular, GPS dan ciri lain yang tiada daripada Tablet Pixel? Rasanya kita hanya perlu menunggu untuk mendapatkan butiran lanjut tentang Pixel Tablet Pro yang didakwa sebelum membuat sebarang kesimpulan.

Sumber Diterjemahkan oleh Google Translate: Varian Pixel Tablet Pro membuat penampilan lain dalam kod Google
oleh [author_name]

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker