Berita Teknologi

Tinjauan pendapat: Adakah anda lebih suka pengimbas cap jari atau buka kunci muka?

Robert Triggs / Android Authority

Pengimbas cap jari dan buka kunci muka ialah dua kaedah buka kunci biometrik utama yang tersedia pada telefon pintar hari ini, membolehkan kami membuka kunci telefon bimbit kami dengan lancar, membayar pembelian dan banyak lagi.

Adakah anda mempunyai keutamaan untuk satu penyelesaian berbanding yang lain, walaupun? Itulah yang kami ingin ketahui dalam tinjauan pendapat yang ditampilkan hari ini. Jadi berikan kami jawapan anda di bawah dan tinggalkan komen jika anda ingin menghuraikannya.

Adakah anda lebih suka pengimbas cap jari atau buka kunci muka?

3676 undi

Kami secara khusus merujuk kepada buka kunci muka 3D apabila kita bercakap tentang buka kunci muka, kerana ia adalah pilihan pengecaman muka yang paling pantas, paling selamat dan paling serba boleh. Kami tidak merujuk kepada jenis pengimbas cap jari tertentu di sini walaupun (cth. belakang, sisi, dalam paparan).

Dengan berkata demikian, anda harus memilih “pengimbas cap jari” jika anda lebih suka sekurang-kurangnya satu jenis pengimbas cap jari berbanding buka kunci muka. Jadi, jika anda lebih suka pengimbas cap jari belakang berbanding buka kunci muka tetapi lebih suka buka kunci muka berbanding sensor dalam paparan, kemudian pilih “pengimbas cap jari” juga.

Sumber Diterjemahkan oleh Google Translate: Tinjauan pendapat: Adakah anda lebih suka pengimbas cap jari atau buka kunci muka?
oleh [author_name]

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker