Berita Teknologi

Spesifikasi OnePlus 11 disahkan oleh pihak berkuasa pensijilan

TL;DR

  • Lembaran spesifikasi penuh OnePlus 11 telah muncul di portal pensijilan China.
  • Ia mengesahkan spesifikasi telefon yang bocor sebelum ini, termasuk kamera, RAM, storan, paparan dan butiran lain.

The OnePlus 11 akan datang pada 7 Februari, tetapi ia bukanlah satu misteri, terima kasih kepada banyak kebocoran dan khabar angin. OnePlus juga secara rasmi mendedahkan banyak tentang telefon itu, termasuk pengesahan reka bentuknya. Kini, penyenaraian kawal selia pada TENAA (melalui MySmartPrice), pihak berkuasa pensijilan telekomunikasi negara China, telah mengesahkan spesifikasi telefon yang bocor sebelum ini.

Mengikut penyenaraian, OnePlus 11, dengan nombor model OnePlus PHB110, akan memaparkan paparan AMOLED 6.7 inci dengan resolusi 3,216 x 1,440. Penyenaraian itu tidak menyebut perkara ini, tetapi telefon ini dijangka menampilkan kadar penyegaran paparan 120Hz.

Penyenaraian OnePlus 11 TENAA

Pensijilan TENAA seterusnya mendedahkan bahawa OnePlus 11 akan dilengkapi dengan 12/16GB RAM dan 256/512GB storan. The OnePlus 10 Pro mempunyai versi asas 8GB/128GB, yang syarikat itu nampaknya melangkau dengan perdana baharu. Walau bagaimanapun, ini adalah penyenaraian China sahaja, jadi kami mungkin melihat varian standard dilancarkan secara global. Pemproses tidak dinamakan dalam pensijilan, tetapi sudah pasti ia adalah Snapdragon 8 Gen 2.

Seterusnya, dokumen itu mengesahkan bahawa OnePlus 11 akan menempatkan konfigurasi kamera belakang 50MP + 48MP + 32MP dan penembak swafoto 16MP.

Kapasiti bateri yang diberi nilai disebut sebagai 2,435mAh. Itu tidak bermakna OnePlus mengurangkan hayat bateri ke tahap prasejarah. Telefon ini dijangka membawa reka bentuk dwi-sel. Ini bermakna anda akan mendapat dua daripada bateri tersebut, menjadikan jumlah saiz bateri kepada sekitar 4,870mAh. Walaupun, khabar angin sebelum ini mengatakan peranti itu akan mendapat bateri 5,000mAh. Telefon ini juga dijangka menawarkan pengecasan pantas 100W, tetapi penyenaraian itu tidak menyebut perkara ini.

Sumber Diterjemahkan oleh Google Translate: Spesifikasi OnePlus 11 disahkan oleh pihak berkuasa pensijilan
oleh [author_name]

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker